Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (5.11 secunde)
Prin inspectoratul aradean se vorbeste de comisarul Adrian Simon, care actualmente ocupa functia de adjunct al sefului IPJ Arad si al carui nume este vehiculat deja, ca posibil inlocuitor al comisarului sef Popescu la comanda inspectoratului timisan.
Sesizare la Inspectoratul de Stat in Constructii Liderii PSD Cluj nu se vor limita sa sesizeze doar Curtea de Conturi, ci se vor adresa si Inspectoratului de Stat in Constructii.
Pana sa fie numit la comanda IJJ Gorj, Robert Vita a ocupat functia de prim-adjunct al inspectorului-sef la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara si a participat la misiuni internationale.
Am facut sesizare si la Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, sa i se ia din salariu domnului director adjunct pentru ca nu si-a facut orele si nici la cercul pedagogic nu a venit.
De asemenea, chestorul Ioan Cabulea a fost numit sef al Departamentului de ordine si siguranta publica din MAI, in locul lui Petre Toba. Liviu Popa va conduce Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Drobeta" al judetului Mehedinti va utiliza incepand de maine patru autospeciale noi de interventie, achizitionate prin Programul Operational Regional al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara S-V Oltenia.
Prim-ministrul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Constantin Adrian Grajdan, pe care l-a numit in urma cu cateva zile inspector-general la Inspectoratul de Stat in Constructii, informeaza rtv.net.
Verificarea a urmarit instituirea serviciului de permanenta la sediul primariei pentru perioada atentionarilor hidro-meteorologice cod portocaliu si galben, asigurarea masurilor de interventie precum si protectia cetatenilor si bunurilor impotriva efectelor provocate de fenomenele hidro-meteorologice periculoase, supravegherea permanenta a cursurilor de apa, indeosebi in sectiuni inguste, in scopul evitarii blocarii podurilor si podetelor cu plutitori precum si a zonelor in care este posibila formarea torentilor, precum si raportarea operativa catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta"
Vasile Blaga (foto) a afirmat ca a fost premeditata decizia premierului Victor Ponta de a-l schimba pe directorul Inspectoratului de Stat in Constructii cu Adrian Balaban Grajdan, cel care, la patru zile dupa numire, a semnat o adresa prin care inspectoratul a renuntat la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Nastase - "Trofeul calitatii", dupa care a fost demis.
Habitat for Humanity Romania organizeaza maine, la Craiova, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU) si Petrom seminarul cu tema "Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta".
"E vorba de cel de la Inspectoratul de Stat in Constructii si celalalt, care a spus sa mai oprim un bec de la toaleta.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
E si mai bine pus in valoare in 29 septembrie 1976, cand, prin adresa 00151392, e transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne.
Drept urmare, Inspectoratul de Politie Judetean Gorj a transmis Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu propunerea de neincepere a urmaririi penale, urmand sa fie dispusa solutia in cauza, s earata intr-un comunicat al Ministerului Public remis joi NewsIn.
N-a mai fost nevoie pentru ca a fost numit imediat sef la Inspectoratul de Stat al Navigatiei Civile si a scapat de povestea de la Anvers" - afirma Calin Marinescu.
Iar pentru asta este imperios necesar ca atributiile de ordine publica si circulatie pe drumurile publice sa treaca de la Inspectoratul General al Politiei Romane la Politia Locala, iar politistii locali sa beneficieze de aceleasi drepturi ca si cei incadrati in Ministerul de Interne.
Potrivit altor date oficiale, de la Inspectoratul General al Politiei Romane, in anul 2011 a crescut cu 10% numarul sesizarilor privind infractiunile de violenta in familie fata de 2010.
E o femeie cinstitia, ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta - La ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet, si cu demnitate.
Patru angajati de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) au pichetat, ieri, timp de zece ore, un spatiu de productie al societatii Trio Impex, in care erau incuiate trei muncitoare.
La acest seminar au fost prezenti, subprefectul Constantei Adrian Nicolaescu care si-a anuntat prezenta si in seminarul de astazi, reprezentanti ai institutiilor constantene care sunt in legatura directa cu angajatorul sau cu angajatul si trebuie sa asigure o protectie a muncii adecvata si un dialog social, institutii precum Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casa de Pensii.
google-analytics.com