Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (2.80 secunde)
Ministrul de interne a mai declarat ca Agentia Nationala Antidrog, Agentia impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca au trecut la Inspectoratul General al Politiei.
Dosarul se afla inregistrat la Inspectoratul Judetean de Politie Valcea , la 31 martie 2009, ancheta desfasurandu-se sub supravegherea Parchetului Judecatoriei Ramnicu Valcea.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a amendat cu 6.000 de lei un azil de batrani care functioneaza ilegal in comuna Pielesti, in urma unui control efectuat pe 4 februarie.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) a depistat 16 persoane fara contracte de munca la cinci angajatori, acestia din urma fiind amendati cu 48.000 de lei.
"Va pleca un delegat catre Inspectoratul de Politie al Judetului Arges si voi transmite acelasi document si consiliului municipal, care se va intalni in sedinta pentru desemnarea pe aceasta perioada a unui inlocuitor", a declarat prefectul Georgescu.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj vinde prin licitatie publica cu strigare un... caine. Pentru multi, e greu de inteles, insa, din punct de vedere contabilicesc, e absolut normal, in conditiile in care cainele respectiv este doar un simplu...
Actiunile au continuat ieri pe poligonul militar de la marginea municipiului, unde Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) a organizat un concurs de tir.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri restructurarea Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), aflat in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), numarul posturilor din ISC urmand sa scada de la 1.030 la 875, potrivit unui comunicat remis de MDRT.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Demersurile edililor nu s-au bucurat insa de reusita din cauza ca Inspectoratul de Politie al Judetului Gorj nu a dat avizul necesar pentru inregistrarea firmei SC Publica Guard la Registrul Comertului.
Judecatorii Curtii de Apel Craiova tin cu tot dinadinsul sa-l vada din nou director la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj pe Silviu Cotiga.
In plus, Inspectoratul General al Politiei Romane a constituit o echipa de coordonare a masurilor luate de politistii nemteni in acest caz, care va fi condusa de chestorul Petre Toba.
Potrivit articolului 8 din Legea 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei Romane este condus de un inspector general numit prin decizie a primului-ministru, la propunerea ministrului de Interne, dupa consultarea Corpului National al Politistilor.
Acesta a ocupat, pana anul trecut, postul de inspector sef la Inspectoratul Politiei Judetene (IPJ) Bihor. Popa a terminat Academia de Politie in 1995 si, ulterior, la Universitatea "Babes Bolyai", Facultatea de Drept.
Intrebat daca in urma raportului de la Inspectoratul Politiei Judetene (IPJ) Neamt va fi schimbata intreaga conducere de acolo, Igas a raspuns ca este convins ca sunt necesare "modificari in conducere"
Printre autoritatile contractante se afla Inspectoratul de Politie Bihor, Primaria Odorhei sau ANL Bucuresti. Nici prefectul de Teleorman n-a stat departe de afacerile pe bani publici.
La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul va elibera obligatoriu o adeverinta ce va fi vizata de Inspectoratul Teritorial de Munca in a carui raza teritoriala de competenta acesta isi are sediul.
Elena Udrea a reusit sa stranga in minister mai multe institutii (Inspectoratul de Stat pentru Constructii, de exemplu), inclusiv un miniserviciu secret de informatii.
Din cercetarile efectuate de către Inspectoratul Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti a rezultat ca Sobaru Adrian se afla in timpul orelor de serviciu, conform acreditarii de presa avea acces in cladirea Palatului Parlamentului si faptul ca era instruit cu privire la prevederile legislative in domeniul protectiei muncii.
Firmele care lucreaza la pasajul suprateran din centrul Craiovei au fost controlate ieri de inspectorii ITM Dolj O echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a mers ieri pe santierul din centrul Craiovei, pentru a verifica firmele care lucreaza la pasajul suprateran.
google-analytics.com