Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (4.04 secunde)
O parte din politisti, la TulceaPe langa politistii de frontiera care au ales sa mearga in port, alti aproape 30 s-au impartit intre Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanta, o parte au plecat la IJPF Tulcea, cativa au ramas in cadrul IJPF Constanta, in timp ce cateva cadre cu grade mari au ramas la dispozitia Ministerului de Interne.
Inventarul intocmit de Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane la preluarea Unitatii Speciale Acvila a scos in evidenta o serie de ciudatenii privind dotarea luptatorilor acestei structuri.
"Astept contactul de management, pe care vreau sa-l studiez bine inainte de a-l semna, pentru ca trebuie sa stiu ce obiective am de realizat", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Florian Constantin, care va ocupa functia de inspector-sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.
Inspectoratul Teritorial in Constructii a fost revendicat si de PSD, dar si de PD-L Constanta, motiv pentru care, la concursul organizat in urma cu cateva zile, s-au prezentat atat Ion Florentin (seful interimar al institutiei), cat si Gigi Chiru (foto).
Multi dintre cei demisi au depus imediat contestatii, iar altii au amenintat ca vor actiona Inspectoratul Scolar in instanta, deoarece destituirile din functie au fost facute ilegal.
La Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a revenit Nicolae Mergea, din partea PSD, iar Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va fi condusa in continuare de pedelistul Ion Iliuta, director si in guvernarea liberala.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Cluj a cerut, miercuri, Corpului 4 Armata Teritorial "Maresal Constantin Prezan" un punct de vedere oficial legat de o costumatie purtata de Elena Basescu la Cluj-Napoca, in data de de 3 iunie, in timpul campaniei electorale pentru europarlamentare, a declarat miercuri, Raluca Seucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.
Timp de o luna, de la investirea in functie, noii directori coordonatori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Marius Cobanu si Daniela Neagu, au avut o "recolta bogata" in ceea ce priveste amenzile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
In ceea ce priveste Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) Dolj, institutia are caracter regional, avand in subordine inspectoratele din celelalte judete ale Olteniei, potrivit directorului coordonator Marcel Marcea.
Avizul de securitate la incendiu este actul emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean, dupa verificarea de conformitate cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor de aparare impotriva incendiilor, adoptate in documentatiile tehnice de proiectare, pentru indeplinirea cerintei esentiale - securitate la incendiu - a constructiilor, instalatiilor si altor amenajari.
Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta au verificat, sambata, trei hotelui si cinci terase din statiunile Mamaia, Eforie, Neptun si Jupiter, unde au "impartit" cu generozitate un sir de masuri pentru deficientele constatate.
In perioada 2004-2006, Burciu a fost ofiter in cadrul Grupului de Nave Constanta din Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera.
Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj. La concursul intitulat "Dispozitivul de interventie" sunt asteptate sa participe serviciile pentru situatii de urgenta castigatoare ale etapei judetene din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Gorj, Caras-Severin si Mehedinti.
Mircea Rusmanica si Eugen Romanescu sunt urmariti penal de magistratii militari de la DNA dupa ce, in 2007, le-a cerut celor din comisia de examinare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea favorizarea mai multor cunoscuti de-ai lor in legatura cu promovarea unui examen.
Controlul de ieri al inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca la societatea "Util Trans" SRL din Cumpana s-a terminat cu o cearta ca la usa cortului.
"Vom discuta la BPN situatia posturilor pe care inca nu ne-am numit oamenii, ca de exemplu sanatoriile de la Mangalia si Eforie, Inspectoratul in Constructii, Filiala Constanta a Loteriei si asa mai departe", a declarat Mircea Banias, care a marturisit ca, pana atunci, este preocupat sa-si trateze problemele de sanatate, de data aceasta in Austria, dupa ce, in primavara, a beneficiat de cateva runde de tratament la Sanatoriul din Eforie.
Se putea si mai rau, cum s-a intamplat la Inspectoratul in Constructii ori la sanatoriile de la Eforie si Mangalia.
Timp de cinci zile, inspectorii de munca de la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta, au efectuat 56 de controale, care s-au terminat cu o "recolta bogata" in ceea ce priveste sanctiunile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
Ministrul de interne a mai declarat ca Agentia Nationala Antidrog, Agentia impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca au trecut la Inspectoratul General al Politiei.
google-analytics.com