Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (2.89 secunde)
Peste 3.800 de angajati la nivel mondial lucreaza in servicii imobiliare si complementare in sectorul comercial, incluzand segmentele industrial, birouri, comercial, agrement si rezidential.
Afmech s-a interesat si de locuri libere in incinta Parcului Industrial Craiova. Deocamdata, are sediul social pe strada Caracal, vizavi de fabrica Ford.
Romania a fost transformata dintr-un stat industrial intr-un stat capabil doar de consum, cu o economie concentrata pe deservirea procesului de desfacere a importurilor cumparate cu bani imprumutati.
un morman de betoane, fiare si inox. Inca un colos industrial care ramane in paragina pe harta Doljului, daca nu se perfecteaza tranzactia cu vreun cumparator.
Fostul Sidex devine al doilea colos industrial din Romania, dupa Alro Slatina, care primeste ajutor de la sectorul energetic pentru relansarea productiei.
Romania, cu uzinele sale cazute in ruina si priceperea in domeniul industrial, ii atrage pe investitorii chinezi, care se instaleaza discret, dar eficient in sud-estul Europei, scrie saptamanalul francez L‘Express.
industrial, nautic, militar ,agricultura, alimentatie, auto etc. Mihai Tanase, manager DR.SHRINK ROMANIA : "Pentru a putea acoperi toate aceste domenii, DR.SHRINK ROMANIA a dezvoltat o paleta vasta destinata fiecarui segment in parte:
Conducerea companiei Yazaki Romania a ales Caracalul drept destinatie "datorita potentialului industrial dezvoltat al zonei, disponibilitatii fortei de munca si, nu in ultimul rand, facilitatilor logistice din aceasta zona, apropiata de fabrica Ford de la Craiova", se arata intr-un comunicat de presa al companiei.
Romania are destul de multi vanzatori, consultanti de vanzari, coordonatori ai consultantilor de vanzari, dar mult prea putini agricultori sau ingineri calificati si un numar infim de manageri capabili sa gestioneze un mare proiect industrial, infrastructural sau agricol.
S-au bagat zeci de milioane de euro in crearea acelui parc industrial - acum acei bani sunt periclitati (orice nou investitor va veni, statul tot va trebui sa il ajute si pe acela cu noi facilitati).
Fabrica de aluminiu in Arabia Saudita - 3,99 miliarde de dolari Sinomach si China Nonferrous Metals au semnat un contract, in aprilie 2007, cu Western Way For Industrial Development pentru construirea unei fabrici de aluminiu in Arabia Saudita, la Jizan.
Grupul international Puratos se afla de peste 15 ani in Romania, investind peste 20 de milioane de Euro in industria alimentara si creand peste 160 de locuri de munca si avand peste 2000 de clienti din segmentul industrial, semindustrial si artizanal.
Daca se va confirma o descoperire comerciala, dezvoltarea ulterioara a perimetrului Neptun va avea un impact industrial, social si economic pozitiv semnificativ asupra Romaniei, considera reprezentantii Petrom.
Intrebat de ce ar veni o firma in incubatorul de afaceri si nu ar merge in parcul industrial de langa fabrica de Avioane, tanarul a mentionat ca firmele care aleg incubatorul de afaceri nu trebuie sa faca nici o investitie, ci li se ofera hale, spatii complet utilate.
Cum la alegerile locale aceasta solutie nu a dat rezultatele scontate, s-a mai adaugat si o componenta economica scenariului, preluarea unui colos industrial de catre Dan Diaconescu in "folosul poporului".
Un exemplu de actiune pe care am sustinut-o este initiativa Consiliului Judetean Cluj, de a infiinta un cluster agro-industrial in judet.
In conditiile revigorarii activitatii in sectorul industrial si cel agricol, piata muncii a dat semne de revenire in primele sapte luni ale anului, dupa ce angajatorii au incheiat cu 10% mai multe contracte de munca prin comparatie cu perioada similara din 2012.
Invitatii prezenti la eveniment au apreciat obiectele de mobilier de la Exotique, din colectiile: New Indian Collection, Industrial Collection si Natural Living.
Desigur, pe langa mobilierul oriental, magazinele Exotique ofera mereu colectii noi, aflate in trend, cum este de exemplu Industrial Collection, adusa in aceasta toamna.
Pentru ca nu si-a dorit niciun centimetru de gresie si faianta in locuinta, Liviu a optat pentru o pardoseala din rasina epoxidica, usor de intretinut si cu un finisaj industrial care i-a placut foarte mult.
google-analytics.com