Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (4.58 secunde)
Sunt convins ca este momentul sa sustinem implementarea unei strategii unitare in domeniul agro-industrial, bazata pe nevoile reale din domeniu, care sa ierarhizeze prioritatile de investitii, de asemenea sa sustinem demersurile unitatilor administrativ teritoriale in directia atragerii de fonduri in vederea dezvoltarii economico-sociala a zonelor rurale.
Realizarea acestui proiect va contribui semnificativ la confortul locuitorilor precum si la dezvoltarea economica a zonei, permitand si infiintarea unui parc industrial in zona.
De asemenea, o alta masura luata saptamana trecuta de Guvern a fost cea privind reducerea TVA la apa la 9% pentru tot consumul â€" casnic si industrial.
- Dupa 1990 s-a schimbat peisajul industrial. S-a creat o falie intre marea si mica industrie. De ce s-a intamplat acest fenomen?
Consacré este un spatiu in care creativitatea si originalitatea sunt cuvintele cheie, de la decorul minimalist in tonuri sobre de gri antracit si negru, cu un melange de elemente industrial & vintage, pana la hainele extravagante de pe stendere.
Iar acum ne-am atasat mult de vibe-ul asta industrial. In cautarea formulei potrivite Cand am deschis Atelierul acum 5 ani, l-am deschis ca si spatiu expozitional de arta stradala, iar pentru un spatiu expozitional e mai dificil sa se sustina.
- Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering, - Gregg Bernstein - Senior User Researcher la Vox Media Inc., - Andy Budd - CEO la Clearleft, -Adrian Swinscoe - autor al cartii How to Wow, dar si consultant si coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori si executivi din aria strategiei de business si customer experience, marketing si dezvoltarea de business, - Jonah Becker - VP in departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC, - Dana Chisnell - profesor adjunct la Harvard Kennedy School si director adjunct al Centrului de Civic Design, - Juho Paasonen - freelancer in Change Management, - Cennydd Bowles - designer si autor al cunoscutei carti Undercover User Experience Design.
Pe langa multiplele intreprinderi mici si mijlocii, in Romania exista si numeroase grupuri industriale mari, localizate pe intreg teritoriul national, active in cele mai variate sectoare, de la energie la infrastructura, de la sectorul bancar si de asigurare la cel industrial.
Reprezentantii au anuntat deja autoritatile locale din Craiova despre decizia conducerii holdingului industrial de a-si reloca in Banie fabricile din Marea Britanie, dupa hotararea privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana.
LOFT green apartaments este construit in stil industrial si promoveaza apartamente unice, euro si in constructia celor 3 blocuri ce vor avea in total 154 de apartamente cu una, doua si trei camere.
In 2007 au construit din temelii o fabrica, proprietate a firmei, care masoara actualmente peste 3000 mp in Parcul Industrial P2 din Sura Mica, judetul Sibiu - unde isi desfasoara si azi activitatea.
Din declaratii reiese ca CS3 se adreseaza acum mai multor categorii de utilizatori de la nivel industrial pana la fotograful amator caruia ii sunt puse la dispozitie unelte avansate de prelucrare a imaginilor digitale in format RAW.
Deci, de unde au bani?“, se întreaba primarul.Cum doar câteva locuri de munca se pot gasi în acest oras industrial din regiunea vitivinicola Vâlcea, din România, fraudarea clientilor pe eBay a devenit o practica populara printre multi dintre tinerii din Dragasani, afirma The Sunday Times, care si-a trimis corespondentul în aceasta localitate, pentru a se documenta.O schema clasica de înselatorie este „licitatia pentru a doua sansa“, în care escrocii îl contacteaza pe un vizitator eBay care tocmai a pierdut un obiect la licitatie, oferindu-i alta sansa de a-l cumpara, fara sa se supuna regulilor eBay însa.
Panasonic este un brand al companiei Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. din Japonia, una dintre cele mai mari companii de electronice din lume, fondata în 1918.
IBM România a organizat, pe 27 si 28 martie, cea de-a patra editie a forumului national „IBM Academic Days for Universities in Romania“, ce a avut drept scopuri informarea si initierea unor forme de cooperare inovativa pentru o societate interconectata, bazata pe cunostinte prin parteneriate strategice de instruire si cercetare-dezvoltare, pe termen lung, interdisciplinare, pe planuri multiple de colaborare cu mediul academic, industrial, administrativ si cu institute europene.
Numai ca, nimeni nu poate garanta ca cei care cumpara un astfel de program se vor limita doar la spionajul casnic si nu vor incerca sa-l utilizeze si pentru spionajul industrial sau chiar militar.
In cazul in care vor ajunge sa se comercializeze, creatorii acestora estimeaza ca s-ar vinde la pretul de circa 300 de euro, insa momentan nu au fondurile necesare pentru a reproduce la nivel industrial inedita pereche de pantaloni.
ROBERT DOISNEAU, fotograful NECUVINTELOR, sarbatorit de GOOGLE Robert Doisneau s-a nascut in anul 1912, in regiunea Gentilly, din Franta, a lucrat o perioada ca fotograf industrial si de publicitate la Renault, iar incepand cu anul 1948 la Vogue Franta.
In anii de dinainte de 1910, destul de multe femei din tarile dezvoltate industrial munceau. Slujbele lor, majoritatea in domeniul textilelor si al serviciilor casnice, erau insa supuse discriminarii sexuale si erau platite mult mai prost decat cele ale barbatilor.
CEBIT este cel mai important eveniment global de profil, constituind locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii, cu aplicabilitate in sectorul public, industrial si casnic, sistemelor de protectia datelor si achizitii de date de mari dimensiuni, e-commerce, etc.
google-analytics.com