Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (3.52 secunde)
A doua zi a festivalului Rock The City 2013 va debuta cu Pshychogod, o trupa romaneasca cu un sound metal agresiv, dar in acelasi timp modern, ce imbina stiluri ca hardcore, death si black metal sau industrial.
Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec.
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Cei prezenti aici au putut savura o cafea deosebita printre piese de mobilier Exotique, cu aspect industrial-chic, realizate din combinatii inedite de metal cu lemn masiv, reconditionat din hambare, lambriuri sau podele, cu pielea de camila sau patch-uri de blugi.
https://www.facebook.com/BasskaOfficial Despre Temple Invisible Temple Invisible abordeaza un stil experimental, in care muzica electronica se imbina cu post-industrial, intr-un proiect muzical format din Irina Bucescu, Costas Ivanov si Daniel Olteanu.
Filmarile pentru videoclip au avut loc intr-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit sa o exprime, jucand dublu rol - masculin (in negru) si feminin (in alb).
- Ansamblul industrial Timpuri Noi cuprindea cladiri datand din perioade diferite ale sec XIX si XX, si care au disparut in totalitate.
Dan Voiculescu a fost trimis in judecata in decembrie 2008 de procurorii DNA, in calitate de actionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu si Compania (GRIVCO) SA Bucuresti, de membru al Adunarii Generale a Actionarilor si al Consiliului de Administratie ale ICA si de membru al AGA si director general al SC ‘Bioprod‘ SA Bucuresti.
Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial", ne avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi.
Au disparut mii de locuri de munca din peisajul montan al Bucovinei, in timp ce tamplaria traditionala este inlocuita cu cea de termopan industrial ce nu se dovedeste a fi deloc ecologica.
Grasimile trans te ingrasa si pot chiar redirectiona grasime din organism catre abdomen Oamenii de stiinta de la Universitatea Wake Forest au descoperit ca grasimile trans sau hidrogenate (acizi grasi nesaturati a caror configuratie a fost modificata in urma unui proces industrial de hidrogenare partiala, sau biohidrogenare - in rumenul rumegatoarelor) cresc tesutul adipos din zona abdominala si chiar redirectioneaza grasimea din alte zone ale corpului catre burtica.
Daca agricultura, cu 29,1% gradul de ocupare, este un domeniu fruntas in sectorul industrial intentiile de angajare cele mai ferme se raporteaza in industria prelucratoare, la polul opus situandu-se domeniul constructiilor.
Asta in timp ce natura se degradeaza, agricultura de tip industrial epuizeaza pamantul, schimbarile climaterice devin tot mai violente. Sporurile de productivitate nu s-au vazut in viata de zi cu zi a celor care-si castiga existenta prin munca.
Dar aluminiul a fost descoperit si separat abia in 1827 si a fost produs industrial doar dupa 1854. In 1880 aluminiul pur avea inca valoarea argintului...
Care locuiesc in partea cea mai dezvoltata industrial, dar si cea mai dependenta de piața ruseasca. Cum vor trai cu ei, daca pun un zid de morți intre cele doua comunitați?
Galvanizator, Vopsitor industrial, Mecanic vulcanizator, Confectioner cablaje auto, Operator poliesteri armati cu fibra de sticla, Sudor, Lacatus constructii structuri aeronave, Mecanic de aeronave, Electromecanic instalatii si aparatura de bord aeronave, Operator la masini unelte cu comanda numerica, Operator tratamente termice, Metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica, Tehnician electronist.
Dar alimentele procesate industrial cantitati mari de sare, ceea ce duce la o depasire de 3 - 4 ori a necesarului zilnic", subliniaza prof.
Prin extensie, o revolutie poate avea loc pe domeniile socioeconomic, cultural, industrial, intelectual, filozofic, religios, informational, stiintific s.a. Revolutiile se pot combina, precede sau succede una pe alta.
intreprinderi, combinate, bunuri, mijloace fixe, capital industrial etc.
De asemenea, trebuie sa fim atenti la alimentele pentru copii preparate industrial. Necesarul de sare creste progresiv si ajunge pana la 6 grame in cazul adultului.
google-analytics.com