Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (4.23 secunde)
Instalatia specifica alimentarii cu GPL este furnizata si montata in proces industrial de compania italiana Landi Renzo - lider mondial in productia de sisteme alternative de propulsie cu GPL si gaz natural.
Autorizatii obtinute fara batai de capÎn conditiile legii, firmele pot obtine foarte usor de la fisc astfel de autorizatii, pentru achizitionarea din rafinarii a unor cantitati de uleiuri minerale neaccizate, care sa fie folosite în scop industrial.
Azerbaidjan este o tara industrial-agrara cu o industrie bine dezvoltata si o agricultura cu multe ramuri.
Cele mai întinse culturi sunt cele de grâu, porumb, orz si floarea-soarelui, în timp ce în domeniul industrial mentionam industria alimentara, textila si constructiile.
In 2006, circa 73% din vanzarile de echipamente de tratare a apei au fost destinate segmentului industrial, in special industriei alimentare si farmaceutice, diferenta fiind reprezentata de sistemele de filtrare utilizate in aplicatiile casnice, segment care va cunoaste o crestere anuala de circa 3% in urmatorii ani, se arata in studiu.
Grupul Mahindra, una dintre primele zece companii din sectorul industrial din India, produce tractoare, vehicule utilitare usoare si componente auto.
Titlurile SIF s-au apreciat din nouCel mai mult s-au apreciat titlurile Grupului Industrial Electrocontact (ECT), care au urcat cu 44,07% dupa o perioada de peste sapte ani în zona maximului istoric, urmate de titlurile OIL Terminal (OIL), cu 29,63%, si de cele ale Azomures Târgu Mures (AZO), cu o apreciere de 27,60%.
Premierul Tariceanu a declarat ieri ca oferta tehnica a Ford pentru Automobile Craiova, prezentata de presedintele companiei, este extrem de detaliata si consistenta, raspunzând cerintelor guvernului, iar pretul oferit nu reprezinta o prioritate, ci efortul investitional.„Este un proiect industrial de anvergura.
Noua unitate de productie va fi amplasata in parcul industrial Jucu, din judetul Cluj. "Suntem bucurosi sa anuntam demararea lucrarilor de constructie pentru fabrica noastra din Jucu.
Secretul - pasi mici, dar siguri, multa seriozitate si multa munca.OD Tehnic este o firma doljeana ce executa piese din materiale compozite (rasini armate) precum obiecte sanitare, mobilier de gradina, elemente pentru parcuri de distractii si locuri de joaca pentru copii, fose ecologice, recipiente pentru uz industrial sau alimentar, elemente de constructii, respectiv elemente auto.
Astfel, presedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL), Valeriu Steriu, declara ca suspiciunea de contaminare cu dioxina a unor iaurturi Danone a afectat intreaga industrie, consumatorii fiind neincrezatori in ceea ce priveste produsele lactate fabricate industrial.
Studiul a fost realizat prin intervievarea a 187 de companii din 11 sectoare de activitate (farmaceutic, industrial, ITC, bunuri de larg consum, retail, bancii, auto, distributie, agro-chimic, outsourcing si asigurari), care totalizeaza pentru 150.000 de angajati.
Acest fel de combustibil se foloseste la focul industrial si este compus din mai multe componente petroliere. Este vorba de facturi pentru 82.200 kg de combustibil.
Cea mai mare parte a tranzactiilor a avut loc pe piata de retail, fiind urmata de cea de birouri si apoi de segmentul industrial.
la incalzirea locuintelor, industrial sau pentru producerea de electricitate. Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
Potrivit lui Baldoz, in Romania sunt construite aeroporturi, poduri, precum si proiecte de infrastructura in domeniul industrial. Ea a explicat ca autoritatile filipineze colaboreaza cu cele doua tari-gazda, pentru o viitoare desfasurare a imigrantilor filipinezi in strainatate.
Potrivit reprezentantilor companiei, zona Cluj a fost aleasa datorita unui numar mare de factori, printre care disponibilitatea unei forte de lucru calificate, logistica interna si externa eficienta, traditia industriala a zonei si nu in ultimul rand datorita posibilitatii de a construi un parc industrial pentru a gazdui furnizorii si partenerii Nokia."Suntem incantati de faptul ca oamenii din Romania, care ne impartasesc viziunea, sunt dornici sa vina sa lucreze la Nokia;
Fabrica de la Cluj va deveni o parte importanta a retelei noastre globale de centre de productie si va opera conform acelorasi procese, cerinte de calitate si standarde, regasite în toate fabricile Nokia“, a spus Juha Putkiranta, citat de NewsIn.Acesta s-a declarat foarte mândru ca lucrarile de construire a fabricii au durat doar sapte luni si a mai spus ca înca nu stie când se vor instala si furnizorii în Parcul Industrial Tetarom 3.
Site-ul noteaza ca germanii ar putea alege parcul industrial Tetarom III din Jucu, judetul Cluj. In prezent exista o contradictie si in ceea ce priveste viitoarea capacitate anuala de productie a uzinei.
Daca între timp luam si noi terenurile pentru extinderea parcului industrial, îi vom invita acolo, dar nu este sigur“. 
google-analytics.com