DR.SHRINK, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de servicii de infoliere cu folie termostrictiva/termocontractabila, isi lanseaza oficial reprezentanta din Romania in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti 2011, care se desfasoara in perioada 23-27 februarie 2011 in incinta Romaero Baneasa.
Avand o experienta de aproape 20 ani in domeniu, DR.SHRINK propune clientilor sai solutii complete de infoliere cu folie termostrictiva a ambarcatiunilor de orice dimensiuni, a turbinelor eoliene si a tuturor echipamentelor conexe lor, a cladirilor aflate in constructie sau in conservare, a utilajelor agabaritice si echipamentelor agricole si industriale, care se depoziteaza sau se transporta. DR.SHRINK reprezinta o solutie extrem de practica pentru protectia oricarui echipament. Folia are calitati termocontractabile si copiaza perfect formele obiectului ce se infoliaza, protejand astfel echipamentul.
Aceasta poate deservi practic orice domeniu, fiind montata si testata in decursul celor 20 de ani de experienta in toate domeniile de activitate: industrial, nautic, militar ,agricultura, alimentatie, auto etc.
Mihai Tanase, manager DR.SHRINK ROMANIA : "Pentru a putea acoperi toate aceste domenii, DR.SHRINK ROMANIA a dezvoltat o paleta vasta destinata fiecarui segment in parte: folia anti-coroziva(VCI) se adreseaza utilajelor si echipamentelor care trebuie protejate impotriva coroziunii, folie ignifuga - destinata in special santierelor navale si a tuturor domeniilor unde se lucreaza cu foc deschis, folia antimicrobiana (bio-shrink) - care este conceputa special pentru domeniul alimentar si farmaceutic. Ne asteptam la rezultate bune de la piata din Romania, specialistii din tara noastra imbratiseaza cu mare entuziasm metodele tehnologice inovatoare, mai cu seama in ultimii ani".
Folia termostrictiva este 100% impermeabila si antistatica, protejand orice obiect infoliat impotriva: ploilor, vantului, ninsorilor abundente, prafului, inghetului. Montajul unei folii nu dureaza mai mult de cateva ore si pentru a evita aparitia mucegaiurilor sau a mirosurilor neplacute, se pot monta supape de ventilatie. Fie ca e vorba despre o cladire in constructie sau in conservare, folia este o solutie excelenta pentru protectia intregului santier: fatade in lucru, utilaje si materiale.
Extrem de versatila, folia termostrictiva poate fi montata de catre echipele mobile DR.SHRINK ROMANIA atat pe uscat, cat si pe apa.
Fiind prezenti pe absolut toate continentele, DR. SHRINK a decis sa adauge prin prezenta sa in cadrul Salonului Nautic Bucuresti al 21-lea distribuitor international: Nautic Experts - Importator Exclusiv DR.SHRINK in Romania.