De asta vor avea parte galatenii care vor vizita in aceste zile primul targ imobiliar organizat in perioada 9 - 11 octombrie la Sala Siderurgistul de catre firma galateana, Go&GoMedia. Printre participanti se numara investitorii imobiliari, respectiv Beyler si Mailoo Construct, agentii precum Spatii si Capital, dar si banci si IFN-uri printre care BCR si Credit Team.

Apartamente la preturi speciale, 20 de autoturisme, bonusuri la incheierea unui contract de creditare si o serie de premii constand in aparate electrice si electrocasnice. Acestea sunt cateva dintre promotiile de care vor avea parte galatenii care isi vor cumpara o locuinta sau isi vor contracta un credit pe parcursul celor trei zile cat va dura targul imobiliar, respectiv "Casa 360". "Pe perioada targului participantii vor putea beneficia de oferte promotionale din partea investitorilor imobiliari care au ansambluri rezidentiale din oras precum Beyler dar si din partea BCR care ofera un bonus de 35 de lei pentru clientii din aceste zile. De asemenea, noi organizam o tombola prin care vom oferi mai multe aparate electrice si electrocasnice", a declarat Alina Alexa, manager de proiect "Casa 360".

La randul lui, Mehmet Fozloglu, reprezentant al companiei Beyler, ne-a spus ca pe perioada targului tinerii proaspat casatoriti care vor cumpara un apartament in ansamblul rezidential "BeyCity1" vor primi locuinte cu bai si bucatarii complet mobilate si utilate. De asemenea, noii clienti vor avea posibilitatea de a intra in cursa celor 20 de autoturisme pe care Beyler le va oferi viitorilor proprietari.

Daca investitorii imobiliari au oferit galatenilor locuinte, agentia "Spatii" a adus pentru cei interesati spatii comerciale, de diferite suprafete in toate zonele cu vad comercial din oras, dar si spatii pentru birouri si hale pentru depozitare.

Astfel, in cele trei zile, 30 de companii locale si nationale participante la eveniment vor prezenta vizitatorilor ultimele oferte de case, apartamente, terenuri, spatii de inchiriat - birouri, consiliere credite bancare si asigurari, intermedieri imobiliare, consiliere notariala, mobilier, proiectare constructii civile (arhitectura), amenajare gradini, paza si protectie.

Targul imobiliar este cel de-al doilea eveniment de amploare organizat de firma Go&GoMedia, primul fiind JobCocktail, un targ al locurilor de munca pentru studenti si absolventi.

"Intentionam ca targul imobiliar sa devina un eveniment anual pentru Galati", a conchis Alina Alexa, managerul proiectului "Casa 360".