Cautare

646 de rezultate pentru "medii" (3.71 secunde)
BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
In zona Banatului, pana pe 12 aprilie, temperaturile medii diurne vor marca o crestere destul de importanta, de la 8 la 20 de grade.
BANAT Vremea va fi calda in primele zile ale intervalului, desi temperaturile maxime vor scadea in perioada 26 februarie - 1 martie pana la valori medii in jur de 8 grade.
BANAT Temperaturile maxime vor creste treptat pana la valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade.
- Intre 2 si 5 februarie valorile termice maxime scad cu aproximativ 2 grade Celsius, iar apoi vremea se va incalzi usor si treptat, urmand ca, la sfarsitul celei de a doua saptamani de prognoza, sa se atinga medii termice de 5...6 grade la amiaza.
Ulterior, vremea va intra intr-un proces de incalzire astfel ca temperaturile maxime vor creste pana spre medii de 12 grade in 7 martie, apoi pana la finalul celei de-a doua saptamani, variatiile de la o zi la alta nu vor fi semnificative, media pe regiune situandu-se in jurul a 10 grade.
Ulterior vor scadea usor spre valori medii de 27 de grade in data de 08 iulie, apoi vor creste din nou usor si treptat pana la sfarsitul intervalului, spre 31 de grade, in medie.
Ulterior, un nou proces de incalzire va determina, pe 7 - 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12-13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scadere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, intre 11 si 14 ianuarie.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
In data de 10 iulie, valorile termice vor marca o scadere, in special cele diurne, astfel ca, pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, se vor inregistra medii ale maximelor termice de 24-26 de grade si minime nocturne in jurul valorii de 14 grade, ceea ce va caracteriza o vreme racoroasa.
A doua saptamana de prognoza va fi caracterizata de un regim termic relativ constant, cu medii diurne de 33-35 de grade si nocturne de 16-18 grade.
• BANAT Pana in 19 februarie temperaturile diurne vor scadea pana la medii in jur de 3 grade, iar din 20 februarie acestea vor creste usor spre medii de 6...7 grade.
Anemona Dascalu) Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele 3 luni o vreme, in general, normala pentru intervalul analizat, cu temperaturi apropiate de valorile medii lunare, dar si cu precipitatii mixte sau sub forma de ninsoare mai importante cantitativ in zonele vestice, estice si centrale, arata prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul Decembrie 2016 - Februarie 2017.
In Banat, vremea va fi rece la inceputul intervalului, cu medii termice de 2 - 3 grade ziua si intre -7 si -6 grade noaptea.
Din 25 martie pana la sfarsitul lunii, o usoara racire va determina medii ale maximelor cuprinse intre 14 si 16 grade. Totodata, minimele nocturne se vor mentine relativ constante, la valori medii de 4-6 grade.
IANUARIE In prima luna a anului 2017, temperaturile medii lunare ale aerului vor fi sub normalul perioadei local in regiunile nordice si centrale, iar in restul teritoriului se vor putea situa in apropierea mediei climatologice.
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
BANAT Pana in data de 16 decembrie, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila intre 10 si 16 grade (cele mai ridicate valori se vor inregistra in ziua de 12 decembrie) si ale minimelor intre 3 si 6 grade Celsius.
BANAT In Banat, vremea va fi rece, cu maxime in medie in jurul a 4 grade Celsius si apropiata de regimul termic normal in perioada 20 -23 noiembrie 2018, cand se vor inregistra temperaturi medii cuprinse intre 6 si 8 grade Celsius.
BANAT In Banat, vremea se va incalzi si se vor inregistra medii de 10 grade Celsius in cea de-a doua zi de prognoza, apoi vor marca o scadere, pana in jur de 6 grade Celsius si din nou o crestere usoara spre data de 8 decembrie 2018, la valori in medie de 8 grade Celsius.
google-analytics.com