Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (4.89 secunde)
La atat se va ridica factura pe care o vor plati romanii in cazul in care cele doua referendumuri, pentru suspendarea presedintelui si pentru introducerea votului uninominal, vor fi puse in practica de parlament, respectiv de Traian Basescu.
Acum, proprietarii platesc si penalitati, desi si-au achitat factura la timp. ... Este vorba despre o suma foarte mare pentru ca asociatia are 771 de apartamente.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul ' "Factura" sondajelor si decontul electoral', pe care il puteti citi in continuare. ... Data Research, institute despre care, trebuie sa recunosc, n-am prea auzit.
Poate face de asa factura incat ea sa isi piarda functia. Dupa aceea, poate explica faptul ca aceasta Lege oricum trebuia votata si oricum varianta aceasta ar fi trecut deoarece puterea are majoritate parlamentara.
A ales sa fie presedinte-jucator, alegere care, practic, a inlocuit democratia consacrata in Constitutie cu ordinele de factura militara emise de cel mai inalt demnitar al Statului, catre toate institutiile Statului. ... • Cu siguranta, ca ati vazut filme despre Mafia.
Solutia e foarte simpla - stai in continuare in spitalul lor, te imprumuti sa le platesti factura si daca Doamne fereste mori - ghinion, tratamentul a fost bun dar pacientul nu a avut zile!
Seful statului a atacat dur Parlamentul Romaniei, despre care a spus ca isi subordoneaza institutiile statului. ... Ne impiedicam de intersele a 471 de parlamentari si platesc factura 20 de milioane de romani.
Aparitiile publice de aceasta factura ale Presedintelui sunt de mare folos USL, pentru ca electoratul intelege acum si mai bine ce monstruozitate a trimis majoritatea pe cea mai inalta demnitate a Tarii.
se afirma ca poporul este nepregatit, ca nu intelege, ca este manipulat sau manipulabil de interese adverse lui insusi, ca are alte lucruri de facut decat sa-si dea cu parerea despre cum sa fie organizata viata lui.
Factura la incalzire va decide presedintele Romaniei. ... Stiti despre ce vorbesc - inflatie, curs de schimb, ceva crestere economica, exporturi, somaj redus, bla, bla.
Asemenea chestiuni politicianiste de slaba factura nu ajuta la nimic. ... Despre Sebastian Ghita, Ion Iliescu crede ca este un om lipsit de respect si de comportament civilizat :
Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a criticat programul de guvernare al PNL, despre care a spus ca este sortit unui esec lamentabil. ... Taie 50% din masurile de factura liberala din Noul Cod Fiscal care este in dezbatere.
Despre necesitatea realizarii unor reforme reale in activitatea partidelor politice ori in sensul reformarii clasei politice romanesti s-a discutat suficient de mult in toate mediile societatii. ... E treaba acelora care fac asta fiindca ei vor plati factura propriului comportament politic.
Este vorba despre un sistem de televiziune digitala care va folosi drept canal de transmisie reteaua Internet, ceea ce inseamna transmisii TV la o calitate net superioara celei actuale.
Oricum, aproape la fiecare sfirsit de saptamina merg impreuna cu alti colegi din tara la tot felul de cursuri de perfectionare, care vizeaza legislatia in domeniul administratiei publice, in domeniul drepturilor omului, femeii si copilului, cursuri despre Strategia de Guvern 430/2001, dar merg si la altfel de cursuri de perfectionare, de operator PC sau de limba engleza." Salarizare:
Daca despre sisteme de canalizare la sate nici nu poate fi vorba deocamdata, proiecte pentru realizarea alimentarii cu apa a comunelor din Dolj sunt destule.
Tot in vederea respectarii dreptului consumatorilor de a fi informati cat mai corect, complet si precis, ANPC impune includerea in contracte a unor informatii complete despre taxe, dobanzi, comisioane, garantii, penalitati, despagubiri, rate, in functie de natura serviciului prestat.
Informati-va despre toate costurile Totusi, nu toate bancile practica aceste comisioane.
137, 171 kilograme de aur (inclusiv patru lingouri ale Bancii Nationale), 59.850 euro, 77.021 dolari si 704.204 lei (per total, circa 13 miliarde de lei vechi, daca luam aurul la pretul de referinta al BNR, desi vorbim aici despre bijuterii mult mai scumpe), acesta este tezaurul descoperit de oamenii legii adapostit in subsolul casei de amanet Garant.
Fiind la intersectia culoarelor de legatura Nord-Vest (care leaga Ucraina de Serbia) si Vest-Est (care leaga Viena de Marea Neagra si mai departe), specificul investitional este de o anumita factura.
google-analytics.com