Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (2.54 secunde)
Drept raspuns la noile acuze, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu a sustinut ca rezolutia lui Basescu pe memoriul societatii respective reprezinta o "practica fireasca si constitutionala" si ca de fapt, presedintele solicita o rezolvare legala a situatiei firmei.
"Presedintele i-a cerut premierului sa nu amane organizarea alegerilor pentru Parlamentul European pe motiv ca se discuta despre convocarea a doua referendumuri, cu atat mai mult cu cat nu exista o data pentru referendumuri", a declarat, pentru NewsIn, consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a declarat ieri in cadrul unei emisiuni radio ca Parchetul nu a sesizat Presedintia pentru constituirea comisiei speciale care sa-l ancheteze pe premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a declarat ieri ca presedintele Traian Basescu a semnat inca de luni decretul pentru eliberarea din functie a ministrului Mihai Razvan Ungureanu.
Euro-parlamentarul social-democrat Adriana Ticau a declarat ca intilnirea care a avut loc duminica intre reprezentantii pensionarilor galateni, pe de o parte, si parlamentarii de Galati si conducerea Casei Nationale de Pensii, de cealalta parte, reprezinta un pas bun in directia rezolvarii problemelor cu care batrinii cu venituri foarte mici se confrunta.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu si-a inaintat demisia, au declarat surse apropiate Palatului Cotroceni. Cu aceasta demisie, presedintele ramane si fara ultimul om care ramasese "pe pozitii" langa Basescu din vechea garda de consilieri, din 2004.
La invitatia senatoarei pesediste Adriana Ticau un europarlamentar belgian ne-a vizitat orasul. ... Adriana Ticau a precizat ca una dintre problemele autoritatilor locale este reprezentata de faptul ca acestea nu au pregatite liste de prioritati pentru proiecte structurale.
Interesant este faptul ca impotriva lui Basescu s-a manifestat pana si fosta sa consiliera de incredere, Adriana Saftoiu. ... Trebuie precizat ca langa Adriana Saftoiu, in momentul acestor declaratii, se aflau liderii PD Emil Boc si Vasile Blaga.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Ticau si Nica, cei mai cunoscuti Cei mai norocosi, pentru simplul fapt ca sunt cunoscuti de cativa galateni, ar putea fi social-democratii Adriana Ticau si Dan Nica. ... Pai e Nica, e Adriana Ticau care e europarlamentar si...
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a confirmat marti ca va candida pentru un loc in Parlament din partea PNL Prahova.
Acesta delegatie, din care au facut parte europarlamentarul PSD Adriana Ticau, precum si colegi ai acesteia din Spania, Italia, Olanda sau Marea Britanie, s-a deplasat la Tulcea si Galati, precum si in Delta Dunarii.
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu. ... Adriana Vlageoiu si Aurel Gangu reprezinta MApN.
Alaturi de Solomon, cortegiul a fost completat de secretara primariei, Nicoleta Miulescu, directorul economic, Nicolae Pascu, doi sefi de servicii, Dan Dobrescu si Adriana Motocu, un om de la imagine, Cristian Boldur, si Radu Teodor, consilier si prieten bun cu primarul.
Ioan Mircea Pascu la Comisia pentru afaceri externe (AFET), Corina Cretu la Comisia pentru dezvoltare (DEVE) si Adriana Ticau la Comisia pentru transport si turism (TRAN).
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Adriana Dutulescu publica pe blog un text cu titlul: ... Adriana Dutulescu este de buna credinta, dar este probabil si ea intoxicata.
In ceea ce priveste numarul interventiilor in plenul PE, "campioana" este Adriana Ticau (56 interventii), urmata de Petru Luhan (40), Cristian Preda (34), Oana Antonescu, Elena Basescu, Rares Niculescu (fiecare cate 30), Marian-Jean Marinescu (29) si Sogor Csaba (24).
google-analytics.com