Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (2.92 secunde)
Sociologul IMAS crede ca alegerile locale vor aduce cateva socuri. Cel putin doua dintre ele vor avea loc in Bucuresti, acolo unde primari aparent eterni isi vor pierde scaunele.
Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
Sondajul publicat deja de IMAS arata o puternica polarizare a socitatii. 64% dintre romani voteaza demiterea lui Basescu si doar 24% ii sunt favorabili.
Totusi, un sondaj realizat recent de IMAS releva faptul ca un barbat din patru si o femeie din sase lucreaza zilnic peste program.
Peste 75% dintre romanii cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani considera ca pensiile private reprezinta o masura pozitiva, potrivit unui sondaj IMAS.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania impreuna cu IMAS, au realizat un studiu despre nivelul de informare a populatiei cu privire la cancer, acordandu-se o atentie sporita cancerului intestinului gros.
Magda Marincovici) Majoritatea romanilor au informatii privitoare la cancerul intestinului gros, dar aproape 70% nu stiu care sunt investiatiile si analizele ce permit diagnosticarea acestei boli, demonstreaza studiul efectuat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), impreuna cu IMAS.
Mai mult, conform sondajului national IMAS (efectuat la cererea Eco-Rom Ambalaje intre 16 â€" 25 septembrie 2013), 62% dintre parintii intervievati au declarat ca cei mici au fost informati in scoli despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje.
O cercetare sociologica reprezentativa national realizata de IMAS, la cererea Centrului pentru Inovatie in Medicina, proiect care are sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene la noi in tara si se numeste Sa discutam altfel despre cancer.
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei.
Altii insa (IMAS, CSOP, MetroMedia Transilvania, CURS, Gallup) fac cercetari pe teme politice si o incaseaza periodic, individual sau in grup.
Alin Teodorescu, fost candva seful IMAS, a fost primit cu bratele deschise de PSD si a avut multa vreme o vizibilitate deosebita.
Totodata, noii senatori au primit ordinea de zi pentru prima sedinta de plen a Senatului, condusa de decanul de varsta senatorul Radu Anton Campeanu (PNL), asistat de patru secretari dintre cei mai tineri senatori - Silvia Adriana ticau, Silvia Ciornei, Radu Cristian Georgescu, Ioan Codrut seres.
Purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu, a precizat ca medicii romani vor informa periodic care este starea de sanatate a presedintelui.
Presedintele Traian Basescu i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Vosganian, fara palarie Basescu i-a prezentat pe liderii Aliantei prezenti la miting si pe membrii echipei sale de campanie, printre care Calin Popescu-Tariceanu, Mona Musca, Varujan Vosganian, Vasile Blaga si Adriana Saftoiu.
Scaunele pentru public au fost ocupate, printre altii, de Theodor Stolojan, Emil Boc, Mona Musca, Teodor Melescanu, Adriean Videanu, Varujan Vosganian, Adriana Saftoiu, Bogdan Niculescu Duvaz, Radu Campeanu.
In timp ce Basescu venea la Cotroceni ca sa se instaleze pentru urmatorii cinci ani, echipa sa de consilieri prezidentiali, Theodor Stolojan, Andrei Plesu, Adriana Saftoiu, Claudiu Saftoiu si Renate Weber, era deja acomodata cu noua locatie.
Decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita in urma sesizarii facute de Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru analiza plangerilor penale formulate de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si de deputatul Eugen Bejinariu, referitoare la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre ministrul apararii.
Dupa ce postul de consilier al prefectului ocupat de Constantin Hutu a disparut din organigrama institutiei, purtatorul de cuvint Adriana Daniliuc a fost determinata practic sa plece si se pare ca se pregateste si schimbarea secretarului general Gheorghe Munteanu.
google-analytics.com