Cautare

417 de rezultate pentru "imas adriana" (2.67 secunde)
Traim intr-o Romanie atat de saraca la periferii si la sate incat nu este de mirare ca PNG-ul lui Becali este cotat, in ultimul sondaj de opinie al IMAS, cu peste 11%, in timp ce PSD ar obtine, in acest moment, 16,4%.
Nenorocirea este ca in apropiere de conducta deversoare este un imas de ciment pe care stau pescarii. Conducta de deversare a apelor trece prin proprietatea a doi cetateni ai comunei, Andrei Constantin si Nini Bobilca, acestia avand fiecare in curte un camin de curatare a conductei.
O alianta PD-PLD se bucura de mai multa legitimitate in perceptia electoratului, decat o reunire formala de partide in cadrul unei aliante PNL-PN¥CD-AP. Aceasta este una dintre concluziile unui sondaj de opinie realizat de IMAS la comanda postului de televiziune Realitatea TV.
Cu aproximativ o luna inainte de depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu II, un barometru de opinie al IMAS masura aprecierile romanilor la adresa actualului Executiv.
Partide precum cel condus de Gigi Becali, PNG-CD, care in anii dintre alegeri era investit in sondajele mai tuturor institutelor de cercetare a opiniei electoratului cu scoruri de partid parlamentar, ramane, la BCS, asemenea INSOMAR sau IMAS, sub pragul de patrundere in Legislativ.
Dansul a fost numit presedinte al CSM, si nu sef la IMAS sau la CURS, care sunt institute de sondare a opiniei publice.
Acestea sunt principalele concluzii ale unui sondaj de opinie, realizat de IMAS, in perioada 20 aprilie - 8 mai 2009.
Strategul si consultantul politic al lui Sorin Oprescu este sociologul Alin Teodorescu, director al IMAS si fost deputat PSD. "Alin este acolo, scrie programul pentru Sorin", spune un membru al staffului.
Pentru PSD, desprinderea unui grup din randurile sale ar avea, categoric, efecte devastatoare de imagine, mai ales ca ultimul sondaj IMAS il crediteaza cu doar 30,9%, in scadere vertiginoasa in ultimele saptamani.
Fara sa aiba un partid inregistrat, Dan Diaconescu se vede deja instalat pe locul al treilea in topul increderii populatiei, dupa cum arata ultimul sondaj IMAS.
Ca dovada sondajul IMAS in care USL are sinistru de putine procente, doar in marja de eroare peste 50 la suta, iar Antonescu doar 27-28 la suta la incredere, ceea ce oricum nici nu coincide cu intentia de vot.
O usoara crestere a inregistrat si formatiunea condusa de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, PRM, de la 6,40% cat avea in decembrie, la 6,60%. Potrivit cercetarii IMAS, UDMR a crescut nesemnificativ, de la 5,70% in decembrie, la 5,80% in ianuarie 2012.
"Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National:
Raed Arafat si Regele Mihai sunt fruntasi in topul de incredere al romanilor Conform sondajului realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul" in luna Februarie, 76,1% dintre cei intervievati au incredere in Raed Arafat.
Sociologul IMAS crede ca alegerile locale vor aduce cateva socuri. Cel putin doua dintre ele vor avea loc in Bucuresti, acolo unde primari aparent eterni isi vor pierde scaunele.
Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
Sondajul publicat deja de IMAS arata o puternica polarizare a socitatii. 64% dintre romani voteaza demiterea lui Basescu si doar 24% ii sunt favorabili.
Totusi, un sondaj realizat recent de IMAS releva faptul ca un barbat din patru si o femeie din sase lucreaza zilnic peste program.
Peste 75% dintre romanii cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani considera ca pensiile private reprezinta o masura pozitiva, potrivit unui sondaj IMAS.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania impreuna cu IMAS, au realizat un studiu despre nivelul de informare a populatiei cu privire la cancer, acordandu-se o atentie sporita cancerului intestinului gros.
google-analytics.com