Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (8.39 secunde)
Adriana Bahmuteanu si George ne marturisesc cum e viata lor dupa ce au ajuns in fata altarului. Mai mult, ne spun si ce planuri au pentru marea nunta!
Adriana Bahmuteanu si George Restivan au facut o operatie la pleoape pentru ca vederea le juca feste. Cei doi sustin ca vad mai bine ca inainte.
In fruntea plutonului de (dez)informare s-au instalat, inca de la inceput, INSOMAR si IMAS, de unde se tot scurgeau scoruri favorabile partidului de guvernamant.
Potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de IMAS in aceasta luna, romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase.
Potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de IMAS in aceasta luna, romanii au tot mai putina incredere in PSD si Adrian Nastase.
Potrivit celui mai recent sondaj de opinie IMAS, Partidul Romtnai Mare se afla pe locul al treilea in preferintele electoratului, intrunind optiunile a 13% dintre alegatori.
Traim intr-o Romanie atat de saraca la periferii si la sate incat nu este de mirare ca PNG-ul lui Becali este cotat, in ultimul sondaj de opinie al IMAS, cu peste 11%, in timp ce PSD ar obtine, in acest moment, 16,4%.
Nenorocirea este ca in apropiere de conducta deversoare este un imas de ciment pe care stau pescarii. Conducta de deversare a apelor trece prin proprietatea a doi cetateni ai comunei, Andrei Constantin si Nini Bobilca, acestia avand fiecare in curte un camin de curatare a conductei.
O alianta PD-PLD se bucura de mai multa legitimitate in perceptia electoratului, decat o reunire formala de partide in cadrul unei aliante PNL-PN¥CD-AP. Aceasta este una dintre concluziile unui sondaj de opinie realizat de IMAS la comanda postului de televiziune Realitatea TV.
Cu aproximativ o luna inainte de depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu II, un barometru de opinie al IMAS masura aprecierile romanilor la adresa actualului Executiv.
Partide precum cel condus de Gigi Becali, PNG-CD, care in anii dintre alegeri era investit in sondajele mai tuturor institutelor de cercetare a opiniei electoratului cu scoruri de partid parlamentar, ramane, la BCS, asemenea INSOMAR sau IMAS, sub pragul de patrundere in Legislativ.
Dansul a fost numit presedinte al CSM, si nu sef la IMAS sau la CURS, care sunt institute de sondare a opiniei publice.
Acestea sunt principalele concluzii ale unui sondaj de opinie, realizat de IMAS, in perioada 20 aprilie - 8 mai 2009.
Strategul si consultantul politic al lui Sorin Oprescu este sociologul Alin Teodorescu, director al IMAS si fost deputat PSD. "Alin este acolo, scrie programul pentru Sorin", spune un membru al staffului.
Pentru PSD, desprinderea unui grup din randurile sale ar avea, categoric, efecte devastatoare de imagine, mai ales ca ultimul sondaj IMAS il crediteaza cu doar 30,9%, in scadere vertiginoasa in ultimele saptamani.
Fara sa aiba un partid inregistrat, Dan Diaconescu se vede deja instalat pe locul al treilea in topul increderii populatiei, dupa cum arata ultimul sondaj IMAS.
Ca dovada sondajul IMAS in care USL are sinistru de putine procente, doar in marja de eroare peste 50 la suta, iar Antonescu doar 27-28 la suta la incredere, ceea ce oricum nici nu coincide cu intentia de vot.
O usoara crestere a inregistrat si formatiunea condusa de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, PRM, de la 6,40% cat avea in decembrie, la 6,60%. Potrivit cercetarii IMAS, UDMR a crescut nesemnificativ, de la 5,70% in decembrie, la 5,80% in ianuarie 2012.
"Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National:
Raed Arafat si Regele Mihai sunt fruntasi in topul de incredere al romanilor Conform sondajului realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul" in luna Februarie, 76,1% dintre cei intervievati au incredere in Raed Arafat.
google-analytics.com