Adriana Dutulescu publica pe blog un text cu titlul: "Pazea, natiune! Basescu pregateste un nou proiect pentru Romania". Adriana Dutulescu este de buna credinta, dar este probabil si ea intoxicata. Cititi textul in continuare.
'Basescu n-are nici pe dracu - asta a propos de intoxicarile de ieri despre internarea la izolare septica la Spitalul Militar. Cel mult a fost la izolare bahica in carciuma, ca de acolo a iesit aseara sa dea carcotasilor ce zice in filmuletul alaturat. Din cate am aflat din surse apropiate presedintelui, s-a tavalit pe jos de ras vazand cum se agita poporul jurnalistic sa afle daca e pe moarte, si l-a incurajat pe Turcan sa nu reactioneze astfel incat sa alimenteze suspansul. Logic.
Sursele citate spun ca Basescu are o strategie (desteapta, ca de obicei, jos palaria la capitolul creier!), sa stea la cutie o vreme. Din mai multe motive. Unul ar fi ca nu vrea sa fie asociat cu dezastrul de la Guvernul lui Boc. Sa incaseze Boc ce zice Base in filmuletul pomenit, si daca poporul se mai enerveaza si pe el, sa auda zvon ca ar fi bolnav, saracul, deci el poate nu stie ce fac incompetentii aia la Palatul Victoria, ca uite ce probleme are.
Un alt motiv este legat de congresele PSD si PNL. Dupa ce se termina si frasuiala liberalilor, zic aceleasi surse, Base o sa iasa (la OTV probabil), si o sa ne aduca la cunostinta ca a pregatit un nou proiect pentru Romania. Nu am aflat despre ce e vorba, dar banuiesc ca va fi ceva legat tot de ceea ce spunea in direct la Pro TV.'