Cautare

417 de rezultate pentru "imas adriana" (3.42 secunde)
Adriana a spus la TV ca nu se supune niciunui ordin judecatoresc si ca mi-ar fi trimis o notificare, insa nu am primit-o si nu stiu despre ce e vorba. ... Stiu ca Adriana si copiii au stat 3 zile la Minodora, iar apoi s-au mutat in apartamentul din Kogalniceanu.
Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, a dat declaratii in fata instantei din Atena, acolo unde judecatorii analizeaza cererea de extradare a fostului primar al Capitalei.
Interesant este si ca, dupa ce PNA s-a sesizat din oficiu, prin reprezentanta sa de la Satu Mare, procuroarea Adriana Cristescu, procurorul-sef Moldovan a solicitat dosarul la Oradea pentru a-l solutiona el.
Si relatia cu Adriana Saftoiu a fost exploziva, conflictul soldandu-se cu o despartire definitiva si cu ranchiuna intre vechea consiliera de imagine a sefului statului si administratia prezidentiala: Adriana Saftoiu a recunoscut ulterior ca la Cotroceni Elena Udrea a fost o bomba cu ceas in echipa lui Basescu:
La jumatatea lunii iulie 2006, Teodor Atanasiu a declarat ca stie de la Directia de Informatii Militare ca Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al Presedintiei, da presei, "pe surse", informatii care sa-l discrediteze. ... De asemenea, in prezent Adriana Saftoiu si Teodor Atanasiu sunt colegi de partid in PNL.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, a explicat prezenta lui Traian Basescu prin intentia sa de a se informa asupra ultimelor evolutii in procesul de integrare a Romaniei in structurile europene, la 1 ianuarie 2007.
Printre acestia, Mircea Stoian, vicepresedinte cu Propaganda si totodata presedinte al Organizatiei Municipale PRM Constanta, Mircea Suciu, presedintele Organizatiei PRM Navodari si presedintele Consiliului de Administratie al Ecoterm Navodari (societate acuzata ca a lasat Navodariul fara energie termica in aceasta iarna) si Adriana Slincu, vicepresedinte cu Probleme Sociale.
Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a declarat ieri ca este regretabila "eroarea" liderului PSD Mircea Geoana referitoare la data organizarii alegerilor pentru Parlamentul European, cu atat mai mult cu cat acesta a fost ministru de Externe.
Mai multe clarificari va poate da Adriana", a marturisit Silviu Prigoana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Se pare ca Saptamana Mare i-a facut pe cei doi fosti soti sa revina la sentimente mai bune si sa ingroape securea razboiului.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Silviu Prigoana recunoaste ca dupa atatia baieti isi doreste foarte mult sa aiba si o fetita, insa nu il intereseaza daca aceasta va fi conceputa impreuna cu sotia sa, Adriana Bahmuteanu, sau cu o alta femeie. ... Cu Adriana sau nu...
Psiholog ADRIANA SAVU: ... Psiholog ADRIANA SAVU
In plus, circulatia le va fi interzisa inclusiv pe arterele mentionate", a precizat Adriana Motocu, directorul Directiei tehnice din Primaria Craiova.
Adriana Untilov, de profesie artist plastic, a venit la targul facut de muzeu cu ceramica, cu figurine, cu personaje diverse, cutii de bijuterii, de la 4o ron la 140 Ron, gentute mici de piele, cruci din ceramica, vase la 70, 80 si 120 ron.
Vizitat de consilierii prezidentiali Consilierii prezidentiali Sergiu Medar, Adriana Saftoiu si Claudiu Saftoiu l-au vizitat ieri pe presedinte la spitalul din Viena. Adriana Saftoiu a spus ca presedintele nu doreste sa faca nici o declaratie, dar ca se simte bine si este optimist.
Momentan suntem nevoiti sa desfasuram spectacole la Teatrul National 'Marin Sorescu' sau la Teatrul Liric 'Elena Teodorini', platind chirii lunare considerabile pentru cele doua zile saptamanale de spectacole", a mentionat Adriana Teodorescu.
Ministrul Apararii Teodor Atanasiu nu a fost suspendat din functie, dar va fi inceputa urmarirea penala in cazul sau, ca urmare a plangerilor foprmulate de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si deputatul Eugen Bejinariu.
La eveniment au participat doar senatorul PSD Adriana Ticau si deputatii Emil Strunga (PNL) si Aurel Nechita (PSD). ... Se apropie iarna si noi trebuie sa le asiguram conditii sa traiasca in liniste", a completat senatorul PSD Adriana Ticau.
La jumatatea lui iulie, Teodor Atanasiu declara ca stie de la Directia de Informatii Militare ca Adriana Saftoiu da presei, "pe surse", informatii care sa-l discrediteze. Adriana Saftoiu l-a dat in judecata pe Atanasiu pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Printre romanii aflati in Parlamentul European se numara si senatorul social-democrat galatean Adriana Ticau. ... Suplimentar, incepind cu acest an, voi deveni si membru supleant al Comisie de Industrie, Servicii si Energie, deci voi lucra in doua comisii ale caror domenii sint foarte vasteā€, ne-a declarat Adriana Ticau.
google-analytics.com