Cautare

68661 de rezultate pentru "il" (3.49 secunde)
Scorul Uniunii vine sa il confirme pe cel de la alegerile locale, cind PSD si PUR au candidat separat, iar procentele cumulate pe care cele doua formatiuni le-au obtinut atunci pentru Consiliul Judetean reprezinta aproximativ acest 50% obtinut la scrutinul de duminica.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
El a precizat ca Guvernul pe care il va forma va fi unul eficient si competent, flexibil si nu va avea mai mult de 15-16 ministere.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat ieri publicitatii rezultatele finale ale alegerilor parlamentare si prezidentiale.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Argumentul principal in separarea celor doua tari il reprezinta intarzierea in negocieri a Romaniei, care mai are doua capitole cruciale de negociat la o jumatate de an dupa ce Bulgaria a incheiat negocierile.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“.
Tudor considera ca “fluierul de arbitru“ este in mana sa, dar el nu doreste sa participe la nici o guvernare si-l sfatuieste pe Traian Basescu sa nu mai candideze in turul doi al alegerilor pentru ca PSD il va “macelari“ si-l va “linsa mediatic“, asa cum s-a intamplat si in cazul sau, in turul doi al alegerilor prezidentiale din anul 2000.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
“Acuze pe baza de minciuni“ “Daca Traian Basescu considera ca au fost nereguli in alegeri, trebuia sa depuna mai intai o contestatie la Biroul Electoral Central, sa astepte raspunsul si, daca nu il considera corect, sa prezinte public aceste lucruri“, a mai afirmat Nastase.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
google-analytics.com