Cautare

2421 de rezultate pentru "ienciu constantin" (8.16 secunde)
Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri. ... Prin dorinta lor acerba din ultimele doua zile de a-l apara pe Emil Constantin si de a-l acuza pe Iulian Birsan de implicarea politicului au cazut in ridicol.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Potrivit acestui sondaj ultra-secret, pe care noi il dam publicitatii astazi, de 1 Aprilie, candidatul Fortei Democrate, Constantin Fratila, conduce detasat in preferintele electoratului, cu 85 de procente.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare. ... fostul director APIA, Daniel Constantin, mai apropiat in convingeri de valorile liberale decat de cele social-democrate, sustin sursele citate.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. Reprezentantii primariei ridica din umeri si nu stiu cand se va ocupa cineva de imaginea lui Constantin Brancusi si de operele din Parcul Central si Parcul Coloanei Infinitului.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
Constantin Birin, din Simnicu de Sus (Dolj), ne aduce la cunostinta ca CEZ l-a deconectat pentru restantele la taxa radio-tv. ... Somatia a ajuns la Constantin Birin de pe strada Popa Bradiceanu", povesteste clientul patit. ... La inceputul acestei luni, Constantin Birin a primit si nota de plata pentru conectare-deconectare:
Constantin Birin, din Simnicu de Sus (Dolj), ne aduce la cunostinta ca CEZ l-a deconectat pentru restantele la taxa radio-tv. ... Somatia a ajuns la Constantin Birin de pe strada Popa Bradiceanu", povesteste clientul patit. ... La inceputul acestei luni, Constantin Birin a primit si nota de plata pentru conectare-deconectare:
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani.
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... dezvolta doua portrete exemplare in acest sens, cel al lui Constantin Pierdutul si cel al lui Filip Lascareanu Umilitul.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
google-analytics.com