Observator de Calarasi informeaza: Constantin Tudor s-a retras din PSD
Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica.
- Incepand cu data de 7 martie a.c., m-am autosuspendat din calitatea de membru PSD. Am luat decizia autosuspendarii pe toata perioada mandatului meu, care se va incheia pe data de 31 august 2017. Ma asteptam la astfel de atacuri murdare (n.r. - referindu-se la acuzatiile deputatului UNPR, Aurel Niculae) din partea celor care se vad deja perdanti si am facut pasul inainte cu autosuspendarea. Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Dupa incheierea mandatului, Constantin Tudor a precizat ca intentioneaza sa se pensioneze. Profesorul Constantin Tudor ocupa functia de inspector scolar general din luna martie a anului trecut cand a castigat concursul organizat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. La vremea respectiva a promovat examenul pe post cu 133 de puncte din totalul de 150. A fost primul inspector scolar general numit prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, in urma castigarii unui concurs, pana atunci numirile facandu-se prin delegatie. Constantin Tudor a mai detinut functia de inspector scolar general in perioada 2009 â€" 2012.
Sursa: observatorcl.info