Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri. Pina aici nici o problema, este dreptul oricui sa aleaga pe oricine. Din pacate pentru liderii studentilor, ei sint reprezentantii unor tineri care sint mereu nemultumiti de conducerea Universitatii. Conditii deplorabile mai in toate facultatile, taxe peste taxe pentru a acoperi prostul management financiar al rectoratului si multe alte probleme. Prin dorinta lor acerba din ultimele doua zile de a-l apara pe Emil Constantin si de a-l acuza pe Iulian Birsan de implicarea politicului au cazut in ridicol. Daca eu gresesc, imi asum responsabilitatea, insa nu cred ca liderii studentilor si-au asumat vreo responsabilitate cind au tinut cu Emil Constantin. Au platit datoriile fostilor presedinti ai Ligii Studentilor si au oferit cunoscatorilor o noua proba a afinitatilor dintre Emil Constantin, Dinu Gindu si Cristi Dumitru. Insa o liga care reprezinta doar interesele unor oameni, nu mai este a studentilor. Mai mult, jocul de imagine al Ligii a fost gindit astfel incit inainte de alegeri au declarat neoficial ca merg cu Viorel Minzu. Insa cind s-a pus problema ca Emil Constantin sa iasa din cursa, unii dintre studenti au iesit cu glume proaste in genul "poate nu era ministrul Hardau la telefon, ci era Buzdugan".

Dar sa trecem la alta problema: noul presedinte al Ligii Studentilor a trimis un fax in care acuza implicarea politicului in Invatamint. Poate ca are dreptate sau poate ca nu, dar, din pacate, Liga si-a pierdut pentru ani buni credibilitatea dupa faxul de ocrotire a actualului rector. Apropo, nu s-a intrebat nimeni de ce doar Emil Constantin are trecut in planul managerial sprijinirea Casei de Cultura a Studentilor, unde sef e Dinu Gindu? Si inca un amanunt interesant: Curtea de Conturi a depistat nereguli la Casa de Cultura a Studentilor la sfirsitul lui 2005, banii lipsa urmind a fi acoperiti de Universitate.

Ultima stire despre razboiul din Universitate pentru functia de rector este ca Alina Mihalache, aparatoarea lui Emil Constantin, este restantiera, prin urmare nu putea participa la alegeri. Reamintim ca Liga Studentilor este condusa, din umbra, de Dinu Gindu si Cristi Dumitru, doi oameni ai lui Emil Constantin.