Cautare

2421 de rezultate pentru "ienciu constantin" (2.82 secunde)
In general poate fi vorba de o oportunitate pe care o au si nu vor sa o rateze sau pentru ca pur si simplu vor sa incerce ceva nou, ceva diferit, precizeaza psihoteraputul Constantin Cornea pentru CSID. ... Depinde de unghiul din care privim, adauga psihoterapeutul Constantin Cornea.
Cel putin Constantin Contac a hotarit sa nu mai cedeze, cu toate ca asta a facut ani buni, lasindu-se scurs de parazitii de presa care ii tot aratau perspectiva de a-l umple de cerneala, pentru fapte reale sau inventate.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. ... Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a confirmat ieri ca secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Liderul Fortei Democrate din Constanta, Constantin Fratila, a salutat, cu ocazia unei conferinte desfasurata ieri, decizia Guvernului de a nu mai permite reesalonarea datoriilor catre stat. ... Cred ca de data asta ministrul de Finante are dreptate”, a apreciat Constantin Fratila, pana deunazi critic dur al lui Ionut Popescu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa. ... "El nu intelegea unde a gresit si spunea ca nu a gresit ", afirma Constantin Contac.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
In primavara anului 2003, citiva dintre nepotii boierului Constantin Negoescu i-au vindut toate drepturile succesorale lui Adrian Mititelu, prin nepotul sau, Gigel Preoteasa.
"Pe 9 iunie domnul prefect a fost contactat de domnul Constantin Contac, se pare ca Liviu era la Bucuresti, care l-a anuntat ca ma va da in judecata. Se vede clar ca este o actiune a domnului Constantin Contac asupra persoanei mele ", a spus David Salgau.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
Constantin Contac, pentru care prefectul a emis ordin de incetare a mandatului de presedinte al CJ, se afla la Bucuresti, vicepresedintele Dorin Ciustea, care ar urma sa fie inlocuit dupa modificarea legii administratiei publice, este in strainatate, iar secretarul general al judetului, Nicolai Colesniuc, pentru care se va sesiza comisa de disciplina a inaltilor functionari publici, s-ar parea ca este in concediu.
Vicepresedintele Fortei Democrate din Romania, Constantin Fratila, a afirmat ieri, in cadrul conferinte de presa, ca sustine ideea avansata de presedintele Traian Basescu si presedintelui Partidului Social Democrat Mircea Geoana, referitoare la un Parlament unicameral in Romania.
La sfarsit de an, Constantin Fratila, presedintele Fortei Democrate din Romania considera ca guvernarea Aliantei D.A.
Ce nu a stiut Constantin Goga, fostul proprietar al terenului in suprafata de 175 de metri patrati, din strada Banu Mihalcea, nr. ... Pentru Constantin Goga, nulitatea acelui act, recunoscuta prin adresa nr.
Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA. ... Autorul acestei lucrari, profesorul doctor Constantin Chira, multi ani seful sectiei de gastroenterologie si hepatologie la Spitalul de Urgenta Prof.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Formatiunea condusa de secretarul de stat Mircea Toader are un nou membru - un fost membru al conducerii PC, viceprimarul Constantin Dumitriu. Viceprimarul Constantin Dumitriu a anuntat, ieri, in mod oficial, ca a plecat din PC si s-a inscris in PD.
google-analytics.com