Managementul cantaretei britanice Bonnie Tyler, care va sustine un concert sambata, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, a cerut organizatorilor sa-i asigure vedetei conditii excelente in timpul vizitei in Romania - limuzina, garda de corp, hotel de cinci stele si mancare sanatoasa.
Astfel, pe tot parcursul sederii in Romania, Bonnie Tyler va circula cu o limuzina de productie germana - managementul dorind sa sublinieze in cerintele trimise ca Bonnie Tyler nu doreste sub nicio forma sa i se puna la dispozitie o limuzina-stretch, deoarece aceste automobile nu ii plac deloc - si va avea la dispozitie un bodyguard.
In culise, artista va avea bautura carbogazoasa fara zahar, ceai englezesc, indulcitor, lapte cu continut scazut de grasimi, vin rosu produs in Chile si vin alb din Noua Zeelanda. De la prima si pana la ultima cerinta, Bonnie Tyler arata ca nimic nu este ales la intamplare, artista dovedind ca are gusturi fine si ca apreciaza in mod deosebit alimentele sanatoase. Pe langa cele mai sus mentionate, artista a cerut sendvisuri cu ton, branza, vita, salate si alune, potrivit Mediafax.
De asemenea, vedeta a dorit sa stea la un hotel de 5 stele dotat cu solar, piscina si sala de fitness.
Spectacolul "Bonnie Tyler - Greatest Hits" va incepe sambata, la ora 20.00, accesul publicului facandu-se cu o ora mai devreme, de la ora 19.00.