Cautare

689 de rezultate pentru "hotel fortunda" (3.61 secunde)
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
Dupa 2 ani de la izbucnirea scandalului cu agresorul de la hotel, acesta a fost condamnat la inchisoare cu executare.
Toate bune si frumoase, pe parcursul vizitei lui Basescu existand si o oprire la hotel "Parc”, din Constanta, unde si-a facut aparitia, pentru a-l sustine, si directorul adjunct al OJPC, Gheorghe Trandafir, dar si membri PD reintorsi, de data recenta, in partid, respectiv fosti membri AP care s-au alaturat Aliantei.
Dupa care, Uzun s-a retras intr-un loc unde credea ca nu-l vede nimeni, trezindu-se astfel la o receptie organizata de Petromidia, la un hotel din Mamaia, unde, bineinteles, s-a apucat sa linga tot de pe mese, imbatandu-se la loc.
Este vorba despre acei investitori care ridica beach-baruri la cativa metri de un hotel sau restaurant, ocupand si distrugand plaja, dar si afacerea hotelierului, prin concurenta neloiala.
Era o suma mai mare pe care trebuia sa i-o dau lui Dicu si l-am chemat pe 6 iulie la hotel Maria.
Cu ocazia aceleiasi intalniri cu presa, Mircea Banias a facut referire la anumite informatii aparute in presa, potrivit carora s-ar fi intalnit, in urma cu o saptamana, la hotel Marriott, cu afaceristul Costel Chicheanu, cu Gigi Becali, cu fostul sef al FPS Constanta, Ovidiu Furnica si cu Tanase Barde.
Debora House SRL a inceput deja demersurile pentru valorificarea terenului de pe malul marii, sapand deja o groapa in vederea edificarii unui hotel de lux.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
• Mircea Geoana nu a lamurit nici pana acum acuzatiile referitoare la intalnirile organizate de domnia sa (inclusiv la hotel Ramada) prin care a instigat membrii de partid impotriva conducerii, precum si impotriva directiei asumate de PSD prin structurile sale statutare (februarie 2011).
La aceeasi data, Radu Mazare emite o dispozitie prin care respinge cererea de restituire in natura a terenului si dispune ca persoanele indreptatite - Georgica Giurgiucanu, Maria Mariuta, Cristian Borcea (presedintele executiv al clubului Dinamo, cel care, pe langa colectarea de terenuri, a pus mana si pe un hotel de patru stele in Mamaia), SC Habitat si Ambient SA si Mihai Camboianu sa primeasca, partial, bunuri in compensare in valoare de 3, 8 milioane de euro, compuse din 17 terenuri amplasate in intravilan, iar unele chiar pe litoralul Marii Negre, afirma Stelian Dutu.
Evenimentul a avut loc marti, 23 septembrie, la Hotel Crowne Plaza. Adrian Nastase i-a invitat pe romani sa ii fie alaturi la aceasta lansare de carte.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a declarat ca persoanele sinistrate din localitate sint cazate in prezent la Hotel Amiral, iar citiva dintre acestia la rude.
"Unitatea in sine a fost cotata excelent, nemtii fiind impresionati de hotel. In momentul in care au coborat pe plaja si au vazut conditiile execrabile ale nisipului, acestia si-au schimbat parerea.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Dan Vasiliu a precizat ca initial parlamentarii europeni le-au oferit cazare la Strasbourg observatorilor romani, la un hotel aflat la peste 20 de km de oras sau pe vaporase de croaziera.
Astfel, ar trebui ca suma cheltuita de Camera Deputatilor intr-un an pentru cazarea mea sa fie impartita la pretul pe zi al unui apartament in Hotel Bucuresti, si nu la pretul unei camere“, a explicat Nita.
La reuniunea organizata la Hotel Howard & Johnson de MAE, Tariceanu a avertizat ca integrarea in Uniunea Europeana la momentul 1 ianuarie 2007 este obiectivul fundamental al Romaniei, Guvernul neavand variante de rezerva in conditiile ratarii acesteia.
proprietarii de hoteluri de o stea, de zece camere, ar putea plati anual un impozit de 6.130 de lei, in timp ce un hotel de trei stele, cu 20 de camere - 24.520 de lei.
Cazarea intr-un hotel decent trece putin de 100 de euro. In aceste conditii, cererea euroobservatorilor romani de a li se suplimenta bugetele nu face decat sa ofere o explicatie in plus pentru reticenta cu care ne privesc cei din lumea civilizata.
google-analytics.com