Cautare

689 de rezultate pentru "hotel fortunda" (2.44 secunde)
- hotel pentru roti Service-urile pentru roti si-au extins paleta de servicii si, pe langa vanzarea, echilibrarea si montarea anvelopelor de iarna ofera si "cazare" pentru anvelopele de vara, sau pentru cele de iarna.
Printre noutatile prezentate anul acesta, Bucharest RUNNING CLUB anunta parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai marcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti 2019, prezenta Hotelului Intercontinental in calitate de Hotel Oficial al Bucharest 10K&FAMILY RUN, Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti precum si prezenta sponsorilor nou veniti - Albalact si Greenfield, sponsor Cursa Stafeta in cadrul Semimaratonului Bucuresti.
una in care poti urmari fiecare pas facut de cineva care-si lasa activat bluetooth-ul la telefon sau alta in care, din camera ta de hotel poti vedea ce programe TV urmaresc alti oaspeti ai hotelului.
Actrita si cantareata a fost prezenta la after party-ul organizat dupa concertul lui Iglesias, la hotelul in care acesta a fost cazat, Premier Palace Hotel&SPA.
Hotel Parc, cuibusor de nebunii... Pe lista distractiei feminine a fost inclus si restaurantul "Triumf", din incinta Hotelului Parc. La aparitia fotoreporterului "Replica" au izbucnit urale, iar paharele au fost umplute, pentru a cata oara oare?
Aseara tarziu, liderii PSD din tara, ingramaditi intr-un hotel de la marginea Bucurestiului, pentru a nu se rataci aiurea si a intra sub influenta mazilitului, dezbateau inca viitorul politic al fostului premier.
Intalnirea de taina a avut loc in cursul anului 2002, intr-o camera a unui hotel constantean, la ea participand fostul secretar de stat Gheorghe Oana - un apropiat al conducerii de la acea data a organizatiilor din judetul nostru ale PSD-ului -, cateva nume importante din staff-ul de conducere al social-democratilor constanteni si, desigur, Petre Stanca, liderul absolut din vremea respectiva al PSD Constanta.
Acesta ne-a declarat ca la ora actuala se afla in lucru cel putin doua-trei dosare importante in care s-au depistat chiar si cazuri de subevaluari masive, cum ar fi cel al unui hotel evaluat la doar 100.000 euro.
Ma mut in centrul orasului si revad Palatul cu arhitectura lui aparte, intersectia Stop (singurul semafor din oras, pe atunci), vechiul hotel, care azi nu mai exista.
si Rina Ursulina e furioasa dar si Pookie puiul mamei din seria Aventuri de la Ham Hotel. Peste 400 de titluri vor putea fi gasite si la standul editurii Vremea iar reducerile sunt de 20% la absolut toate titlurile.
Seara, cand venisem, nu stiam nici de storurile care nu existau si nici de faptul ca, dincolo de balcon, cateva case mai departe, era un hotel cu o infatisare nepotrivita pentru un oras de provincie sau poate tocmai de aceea, cu doua turnuri mici si cu geamurile de sus sparte, prin care ziua se adunau porumbeii agatandu-se de marginea zidurilor dinafara, iar in timpul noptii roiau fluturii marunti imprejurul unui bec in cercuri din ce in ce mai dese, pana se loveau de el si cadeau ametiti aiurea.
El.Radulescu si str.23 Aug.-6 Martie, totul de la Sandu Vlad si magazinul Bucurezsti, la Casinou (mag.Select), la Hotel Roial (Arcadia.) In tot acest timp, am primit asigurari din partea Primariei, personal primarul Dragulin, care chiar a fost la mine acasa si a vazut cum arata, si iar asigurari, eu nemaiputand suporta valoarea materialelor.
Puthoff si Swann s-au intors la hotel, dupa care, convinsi ca au ratat testul, s-au dus intr-un bar sa se imbete.
Alaturi se afla Hotel Restaurant Dolce Vita. Amplasate in cadrul natural deosebit al padurii, pe malul lacului, este de la sine inteles ca ambele beneficiaza pe mici debarcadere pentru a-si primi oaspetii si pe calea apei.
Peste scurt timp de la aparitia articolului, a reiesit ca participantii la o petrecere de nunta, de la un hotel de langa cazarma soldatului, au lansat "lampioane chinezesti" (balonase de hartie, cu aer cald provenind de la lumanari) in aceeasi noapte in care a fost filmata "invazia flotei extraterestre".
Acesta a negat categoric existenta oricaror "contacte politice" intre PD si PSD, insa a recunoscut faptul ca democratul Sorin Frunzaverde a participat la intalnirea delegatiei PD cu liderii PSD, care a avut loc la Hotel "Phoenicia" saptamana trecuta, joi seara.
Patronul firmei este Teodor Madan, care are si o pensiune Casa Teo, la Sinaia, si un hotel Casa Teo, la Mahmudia, Tulcea.
El a spus ca au fost foarte multe "incidente", in care firma "nu a reusit sa retina la timp" bilete de avion sau camere de hotel la preturi destul de avantajoase.
De la Politia Circulatie ni s-a confirmat, de asemenea, ca primaria a solicitat analizarea unui demers privind mutarea statiilor de taxi de la hotel Jiul pe strada Stefan cel Mare, precum si a unora de pe strada Fratii Golesti, parcarile urmand sa fie predate operatorului Cronos.
Dupa ce au stat mai bine de 12 ore intr-un hotel din capitala Portugaliei, turistii se vor intoarce astazi, cu o aeronava TAROM.
google-analytics.com