Cautare

689 de rezultate pentru "hotel fortunda" (3.74 secunde)
Proiectul mai cuprinde un hotel, un complex comercial, o scoala, o gradinita si o biserica si este estimat la circa 14 milioane de euro.
Hasotti a declarat raspicat despre Stolojan ca este "corupt si mincinos", pentru ca nu va putea demonstra niciodata cum si-a ridicat un hotel de zeci de milioane de euro din cei 200.000 dolari primiti de la Banca Mondiala.
La Stuttgart, pistele au fost inchise, marti, la ora 21:00 GMT (23:00, ora Romaniei), blocand circa o mie de pasageri, care au fost cazati la hotel, a anuntat conducerea aeroportului.
La Stuttgart, pistele au fost inchise, marti, la ora 21:00 GMT (23:00, ora Romaniei), blocand circa o mie de pasageri, care au fost cazati la hotel, a anuntat conducerea aeroportului.
Seful statului ungar va innopta la Sovata, cel mai probabil la Hotel Danubius, investitie care apartine acum 100% unei societati din Ungaria.
In Paradisul deschis publicului de parlamentarul democrat, dotarile pornesc de la sezlonguri si toboganele cu apa si ajung la un hotel, un restaurant, un centru Spa, o sala de fitness, un salon de frumusete, saune umede sau uscate si sase piscine.
Turismul trebuie dezvoltat, mai spune acesta, nu doar in sensul turistului care vine si se cazeaza la hotel si are parte doar de plaja.
In timp ce presedintele acestei camere, Nicolae Vacaroiu, vrea reducerea indemnizatiei in cazul chiulangiilor, alesii direct vizati din Comisia pentru Regulament pledeaza pentru taierea altor drepturi, cum sunt banii pentru hotel, transport si diurna.
Parlamentarii care vin din provincie (...), indiferent ca sunt multimiliardari sau nu, eu sunt obligat sa le asigur cazare si transport gratuite" - a spus Vacaroiu, precizand ca solutia consta in reluarea proiectului de construire a unui hotel al Parlamentului.
In ceea ce-l priveste, Stanca sta linistit, mai ales ca inca se afla sub efectul sarbatorilor petrecute in Mexic, la Cancun (hotel de 5 stele, all inclusive, 2000 de euro afacerea):
Ucraina si-a deschis hotel, banca si punct vamal pe insula romaneasca, a infiintat o localitate, Belai, trecuta in registrul national al localitatilor, au alocat fonduri de 3 milioane de dolari pentru refacerea falezelor si o vor declara in scurt timp off-shore.
Serin Gafar, presedinta comisiei de cultura UDTR, in cadrul discutiilor desfasurate la hotel Intercontinental Bucuresti, i-a prezentat presedintelui Abdullah Gul cateva informatii despre comunitatea turca din Romania, proiecte culturale pe care le deruleaza UDTR pentru pastrarea identitatii sale spirituale, a limbii, traditiilor si obiceiurilor.
El a aratat in acest context ca functionarii publici ai statului care au dreptul la o locuinta de serviciu pe perioada mandatului pot sa beneficieze de spatiu, daca vin din provincie, nu au loc de cazare in Bucuresti si nu-si pot acoperi costurile de cazare la hotel sau in chirie, "in conditiile in care totusi salariile pentru aceste functii sunt destul de coborite", dar trebuie sa elibereze locuinta la finalul mandatului.
Dupa eveniment, candidatii PSD au fost invitati la o mica petrecere, "in familie", la hotel Flora.
Maria Chiriac - director hotel; 22. Liviu Borbel - avocat; 23. Gela Marinela Ivascu - educatoare; 24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC.
Festivitatile organizate pentru Mugabe au luat startul la sfarsitul saptamanii in cadrul unei petreceri mai restranse, care a avut loc la un hotel de lux, petrecere gazduita de sotia sa, Grace, si acompaniata de laude aduse de apropiati.
Mi-a amenintat familia, m-a amenintat pe mine ca o sa raman fara serviciu, m-a sunat si mi-a spus ca are imagini cu mine in timp ce faceam sex intr-un hotel si le va folosi impotriva mea daca nu voi ridica mana in consiliul judetean asa cum vrea el", a declarat Victor Rusu, consilier judetean PSD.Cel de-al doilea consilier santajat si amenintat a servit aproape doua decenii familia Nicolicea si Partidul Social Democrat."Am si eu o varsta si am avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce mi s-a intamplat in sedinta de consiliu judetean de vineri dimineata, cand Liviu Nicolicea m-a obligat si mi-a ridicat cu forta mana dreapta ca sa votez asa cum dorea el.
Cunoscut pe plan european pentru experienta si priceperea cadrelor medicale in tratarea diferitelor afectiuni, cu ajutorul namolului, bailor de plante, acupuncturii sau masajelor, Sanatoriul Balnear Techirghiol se afla intr-un amplu proces de renovare.
Ieri, la 2 ani de la infiintare, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Litoral, la Hotel Europa din Eforie Nord.
"Acum isi elibereaza un certificat de urbanism, sa-si faca un hotel, bravo lui, dar nu inteleg pentru ce ne tot acuza pe noi", a mai spus Cucoranu.
google-analytics.com