Cautare

689 de rezultate pentru "hotel fortunda" (3.03 secunde)
Curtea de Apel Constanta a dat curs cererii aparatorilor de a nu se lua in calcul inregistrarile audio-video realizate de catre denuntatorul celor doi, omul de afaceri Constantin Popescu, si procurorii anticoruptie, in perioada flagrantului organizat in iunie 2007, la hotel din Ramnicu Valcea.
In Constanta, numarul rezervarilor la hotel nu a depasit 800, conform Federatiei Patronatelor din Turism. 342. 000 de tranzitari ale frontierei cu BulgariaPotrivit comisarului sef Adrian Burcea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, intre 17 si 21 aprilie s-au inregistrat 342.
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
298 de euro pe zi, timp de cinci zile din sapte, trei saptamani din patru, pentru acoperirea cheltuielilor de hotel si masa;
091,2 lei, de la Corex SRL Odorheiu Secuiesc si Mantra SRL Scornicesti, prin contractele parafate pe 26. 05. 2009, destinate aceluiasi hotel Meridian.
E cea mai ieftina solutie pe care am gasit-o, fiindca daca discutam de cazare in camere de hotel preturile ar fi fost de doua - trei ori mai mari", a mai spus Mazare.
Si tot THR Marea Neagra a oferit o mana de ajutor si la Mangalia, acolo unde, initial, primaria, prin edilul Claudiu Tusac (foto), oferise cazare intr-un hotel darapanat, cu camere improprii.
Este vorba despre SC Tehnologica Radion SRL, cu sediul in Bucuresti, aceeasi firma care - ca o paranteza fie spus - in urma cu cateva zile a inregistrat o paguba in parcarea unui hotel din Mamaia, unde i-a loc foc un autoturism Dodge.
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri:
Puteti citi in continuare partea a doua a discursului lui Sorin Oprescu, din 5 octombrie, de la Hotel Caro. Prima parte a discursului poate fi citita pe site sub titlul:
Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia si cu fiica sa cea mica, Elena, se aflau de la ora 22.00 la restaurantul unui hotel din Sinaia.
Dezbaterea va avea loc pe 22 ianuarie, la Hotel Ramada Majestic, in colaborare cu Fundatia F. Ebert. Tema va fi "Perspective ideologice pentru stanga romaneasca".
Athenee Palace, Hanul cu tei, Hotel Concordia, Lipscanii, Mahalaua Oborului, Crucea de piatra... Atatea sinonime ale Bucurestiului nostru iubit, si detestat in acelasi timp.
Noaptea cutitelor lungi de la hotel Confort l-a marcat atat de tare incat a refuzat, azi, sa participe la sedinta PSD Ilfov, derulata in acelasi spatiu.
Obiectivul nostru este sa atragem turisti si pentru asta trebuie sa le oferim argumente, inclusiv preturi mai mici la cazare la hotel decat in alte capitale.
Reuniunea ar fi trebuit initial sa se desfasoare la un hotel din Sinaia, dar ulterior a fost ales Motelul Romanesti de langa Ploiesti, informeaza Adevarul.
Hotarati cine cu cine si apoi ii vizionati, ce fac acasa si prin camere de hotel ? Ar fi interesant. si lu’ coana Leana ii placea sa ii auda in pat, cum se zbenguie.
"Am vorbit cu mai multi colegi la micul dejun, la hotel si nu stiau nimic de amanarea CNC. Aveam stabilit si noi un program", a spus un parlamentar democrat-liberal.
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala:
Potrivit surselor citate de MEDIAFAX, Adrian Nastase le-ar fi spus membrilor BPN ca Geoana, Toma, deputatii Florentin Gust si Radu Coclici, precum si alti apropiati ai lui Geoana din teritoriu s-ar fi intalnit saptamana trecuta la Hotel Ramada.
google-analytics.com