Cautare

333 de rezultate pentru "gyorgy josef miercurea ciuc" (2.66 secunde)
Presedintele comisiei Senatului Romaniei pentru drepturile omului, culte si minoritati, Gyorgy Frunda (foto), a declarat luni ca ar trebui luata in considerare posibilitatea restrictionarii temporare a circulatiei in strainatate a cetatenilor romani care au comis grave infractiuni.
Senatul a aprobat, miercuri, cu 58 de voturi pentru si unul impotriva proiectul de lege initiat de Gyorgy Frunda, care prevede transformarea contraventiilor neplatite din rea-vointa in munca in folosul comunitatii, vizati de aceasta masura fiind, spune initiatorul, prostituatele si cersetorii.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Am obtinut eliminarea unor discriminari din Legea Invatamantului, dar pentru aceste drepturi am platit cu varf si indesat intr-un an de zile", afirma senatorul UDMR Gyorgy Frunda. ... Primordial este programul si statutul UDMR", sustine senatorul Gyorgy Frunda.
Gyorgy Frunda, la TVR Info: ... "Trebuie intrat cu el in Parlament si discutat pe articole ...ne-am inteles pe principii, nu pe articole de lege", a declarat luni la TVR Info, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Pe Gyorgy Frunda, care a calcat in strachini pe la usa europenilor. In concluzie, democratii cer UDMR sa il retraga pe senatorul Gyorgy Frunda din pozitia de reprezentant al Romaniei la Consiliul Europei. ... Gyorgy Frunda mi-a adus aminte de un alt personaj.
In zilele de 18-20 septembrie 2018, la Centrul Jakab Antal din Sumuleu Ciuc, a avut loc sesiunea plenara a Conferintei Episcopilor din Romania (CER), eveniment gazduit de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Alba Iulia.
Tõkés a facut aceste declaratii dupa intalnirea care a avut loc la Casa de studii "Jakab Antal" din Sumuleu-Ciuc, unde episcopul reformat l-a intampinat pe presedintele Ungariei spunand ca locul in care se afla nu este doar un sediu cultural important, ci si spatiul care simbolizeaza unitatea maghiarilor de pretutindeni, pentru ca, in fiecare an, la pelerinajul de Rusalii maghiarii din toate colturile lumii se intalnesc la Sumuleu-Ciuc.
La Ciuc a ratat doua libere in ultimele secunde. ... "Dupa meciul de la Ciuc s-au spus niste cuvinte neortodoxe, dar situatia va reveni la normal.
Cursele Teen's Race si Cursa Populara Ciuc Radler (3,6 km) iau startul duminica, 9 octombrie, din Piata Constitutiei, la ora 8,28, respectiv 08,30 pe traseul:
- Coca-Cola, Fanta, Sprite - 4 ron - Cappy, Nestea, Schweppes - 4 ron - Ciuc Radler - 5 ron - Ciuc Premium - 5 ron - Heineken - 6 ron - Strongbow - 6 ron
In a doua zi a vizitei, Papa va merge la Sumuleu Ciuc si la Iasi. ... Sambata, in jurul orei 11, Suveranul Pontif va celebra Sfanta Liturghie la Sanctuarul marian din Sumuleu-Ciuc, considerat unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj din Estul Europei, dedicate Fecioarei Maria.
De asemenea, redactorul-sef al cotidianului „Evenimentul de Botosani“ s-a ales cu o amenda de cinci milioane de lei vechi in urma unui articol cu referiri jignitoare la adresa rromilor („Nu discriminati tiganii!“), iar Primaria Miercurea Ciuc a fost amendata contraventional cu peste 40 de milioane de lei vechi pentru ca nu a asigurat teren corespunzator sau locuinte pentru o comunitate de 80 de rromi din zona, evacuati cu forta si instalati provizoriu in locuinte total insalubre.
S-a mutat ea din Bucuresti, in speranta unui trai linistit la Miercurea- Ciuc, dar nu a fost asa. Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident.
Alesii locali din UDMR s-au reunit la Miercurea Ciuc si au votat sambata, in unanimitate, declaratia de constituire a "Uniunii pentru ¥inutul Secuiesc", in vederea obtinerii, prin mijloace legale, a formelor de autonomie cuprinse in programul UDMR .
Membrii Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) si cei ai Consiliului Consultativ al Uniunii (CCU) reu­­niti sambata, la Targu Mures, au sustinut, in unanimitate, de­claratia privind realizarea diverselor forme de autonomie adoptata la 23 septembrie la Miercurea Ciuc.
Grupul PRM a facut aceasta solicitare celor doua comisii, avand in vedere declaratiile publice facute de senatorul Markó Béla la Miercurea Ciuc, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Lutita, prin care acesta cere "organizarea si participarea etnicilor maghiari la actiuni vizand obtinerea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc", se mai arata in cele doua scrisori.
Duminica dupa-amiaza, presedintele a participat si la Zilele Orasului Miercurea Ciuc. Luni, Traian Basescu a plecat din Covasna pentru a participa, la ceremoniile de comemorare de la Marasesti, iar seara a revenit.
Prezent la eveniment, alaturi de candidati pentru alegerile pentru PE ai Uniunii, parlamentari si demnitari locali, presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca, desi campania va incepe abia vineri la Miercurea Ciuc, festivalul la care participa face parte deja din campanie.
google-analytics.com