Cautare

333 de rezultate pentru "gyorgy josef miercurea ciuc" (4.23 secunde)
UDMR si-a indemnat alesii locali sa nu participe, dupa ce, vineri, au fost prezenti la un eveniment similar la Miercurea Ciuc.
Subiectul acestei declaratii, intitulata "Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal", vine in contextul sarbatorii de la Miercurea Ciuc, de sambata 11 septembrie, cand o miscare formata din aproximativ 200 de persoane care se autointituleaza "Miscarea tinerilor din 64 de comitate" cu steaguri si steme ale Ungariei Mari, a sarbatorit cu multa pompa si bucurie intrarea lui Horty in Transilvania, adica ceea ce romanii inca deplang si astazi ca pe o greseala a istoriei.
Ma refer la sarbatoarea de la Miercurea Ciuc, de sambata, 11 septembrie, cand o miscare formata din aproximativ 200 de persoane care se autotintituleaza "Miscarea tinerilor din 64 de comitate" cu steaguri si steme ale Ungariei Mari, a sarbatorit cu multa pompa si bucurie intrarea lui Horty in Transilvania, ceea ce noi deplangem inca si astazi ca pe o greseala a istoriei.
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Miercurea Ciuc, ca autoritatile locale au facut eforturi deosebite si au reusit sa acceseze foarte multe fonduri europene, afirmand ca, vazand rezultatele, "poate ar fi o solutie" sa candideze in Tinutul Secuiesc.
De Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cunoscutul extremist Csibi Barna pune in scena, in centrul municipiului Miercurea Ciuc, procesul, condamnarea si executia prin spanzurare a unei papusi cu chipul lui Avram Iancu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
In 2005, s-au mai remarcat prin activitatea lor SSIF Transilvania Capital SA Miercurea Ciuc, SSIF BT Securities SA Cluj- Napoca si SSIF Delta Valori mobiliare Bucuresti, care au reusit sa se afle intre primele zece clasate, chiar daca au intrat in piata pe parcursul anului.
Deva, Turda, Bacau, Botosani, Rosiorii de Vede, Oltenita, Miercurea Ciuc, Dragasani, Calarasi sau Bucuresti sunt doar câteva dintre municipiile care n-au vazut nici un fel de piedica în a întocmi proiecte si studii.
Compania a intrat pe piata la sfârsitul anului 2006 si, pâna acum, a initiat sapte proiecte de acest gen, estimând o investitie de doua miliarde de euro, în patru ani. Cele sapte centre comerciale sunt situate în Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Târgu Mures si Timisoara.
Cel de-al doilea proiect are ca beneficiar Consiliul Judetean Harghita si Consiliile Locale Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Vlahita, Borsec, Baile Tutnad si Remetea.
Compania intentioneaza sa dezvolte cate un proiect la Iasi (retail, birouri), Miercurea Ciuc, Timisoara, Hunedoara, Targu Mures si Constanta (retail), Slatina (retail si rezidential), pe langa Casa Radio si cladirea de birouri Palazzo Ducale din Bucuresti.
Functionarul a fost demis dupa aproape doua luni, in care a fost mutat de la Finantele Miercurea Ciuc, la Abrud, apoi la Bucuresti, unde nu s-a prezentat la serviciu.
Plaza Centers mai are la vanzare un teren la Brasov si unul la Miercurea-Ciuc, acolo unde inainte de criza a inceput constructia unui mall, dar care nu a mai fost finalizat.
Levine, care ultima data a jucat la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, a inscris doua puncte, dar nu i-a convins pe antrenorii craioveni ca poate ajuta echipa in retur, si a parasit SCM-U.
In meciul precedent, cu Miercurea Ciuc am vrut sa batem la scor, dar apoi am bagat romani in teren si diferenta a scazut", a spus ieri Marius Toma, antrenor secund al formatiei craiovene.
Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Targu Mures.
• 11 mai - Tarnaveni sMSt • 14 mai - Medias sHDt (pret bilet - 40 lei) • 15 mai - Carei sSMt (pret bilet - 40 lei) • 18 mai - Targu Lapus sMMt • 21 mai - Campia Turzii sCJt • 23 mai - Zalau sSJt (pret bilet - 45 lei) • 25 mai - Cluj-Napoca • 26 mai - Reghin sMSt (pret bilet - 40 lei) • 29 mai - Miercurea Ciuc • 4 iunie - Sinaia (pret bilet - 65 lei)
actiune, aventuri, crima, drama Filmul se bazeaza pe fapte reale, avandu-l in centru pe Attila Ambrus, un maghiar din Romania, nascut in Miercurea Ciuc si fugit in anii 1980 din tara.
Nascut langa Miercurea Ciuc, Attila Ambrus, viitorul Bandit Whisky, a avut o copilarie grea. Mama il paraseste cand inca nu implinise nici doi ani iar tatal il creste recurgand la violenta, dupa care il abandoneaza.
google-analytics.com