Cautare

333 de rezultate pentru "gyorgy josef miercurea ciuc" (4.81 secunde)
Dupa ce a fost deputat timp de 15 ani, iar in prezent este consilier local municipal, aradeanul Gyorgy Tokay a fost numit de Guvern, la propunerea conducerii centrale a UDMR, ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Lituania.
Conducerea Partidului Initiativa Nationala (PIN) a solicitat presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului sa-l sanctioneze pe senatorul UDMR Gyorgy Frunda (foto) pentru recomandarea de a se respecta, la nivel legislativ si constitutional, standardele europene privind minoritatile, pe care a propus-o Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).
Conducerea Senatului si Camerei a decis ieri ca situatia senatorului UMDR György Frunda (foto) si solicitarile PSD, PRM si PIN, de a fi demis din functia de sef al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), sa fie analizate de comisiile juridice comune si dezbatute in plenul reunit al Camerelor.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda, posibilul succesor al ministrului Monica Macovei, a facut ieri un repros public la adresa ministrului Justitiei. ... Gyorgy Frunda a aratat ca viitorul ministru al Justitiei va putea continua si repara ceea ce a facut Macovei, afirmand ca aceasta nu este de neinlocuit.
presedintele Basescu va merge la Bruxelles Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a declarat, miercuri, la RFI, ca Romania trebuie sa fie reprezentata intotdeauna de premier la Consiliul European, insa este convins, dupa cum il cunoaste pe presedintele Traian Basescu, ca "dumnealui va merge la Bruxelles".
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
Miercurea Ciuc, scor 89-81. Desi au inceput catastrofal, oaspetii au revenit in repriza a doua si chiar puteau sa inchida meciul in timpul regulamentar daca Nikolic ar fi transformat macar una din cele doua libere pe care le-a avut cu 28 de secunde inainte de final.
Buletinele de vot pentru alegerea primarului Sectorului 6 sunt deschise cu candidatul Rares Manescu Serban (USL), urmat de Bencze Josef (UDMR), Constantin Tomescu (UNPR) si Cristian Constantin Poteras (PDL).
Potrivit fondatorului Rabmer Bau, Josef Rabmer, a fost aleasa Craiova pentru prezentarea sistemelor fiindca aici Rabmer participa la cel mai mare proiect în care este implicata societatea în tara noastra.
domnul Franz Josef Jakobs, un neamt autentic din Germania, in rolul sau de promotor al cele mai importante plantatii de sparanghel din Romania.
Ceea ce a fost posibil pentru comunitatile maghiare, carora li s-au restituit sute de mii de hectare de munti, pasuni si paduri, primite, chipurile, de la Maria Tereza, nu se poate implini pentru romanii care au actele de la imparatul Frantz Josef.
Manifestarile au fost duse pana la extrem la Miercurea-Ciuc, unde liderul Garzii Secuiesti, Csibi Barna, l-a "judecat" pe Avram Iancu si l-a "condamnat" la moarte. ... S-au depus coroane de flori in Piata Bernady Gyorgy, s-au cantat imnuri, apoi au urmat discursurile.
Juramant uitat Nemultumirea liberalilor si a democratilor, care a aparut chiar in momentul in care Tariceanu a nominalizat prefectul UDMR, s-a amplificat sambata, la instalarea in functie a lui Gyorgy Ervin.
Legat de aceasta intrunire, prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, s-a declarat ieri nemultumit ca nu a fost invitat la ea. ... Despre cei care au venit in aceasta zona nu pot spune ca au fost investitori seriosia€œ, a spus Gyorgy Ervin.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa (foto), continua ofensiva impotriva senatorului Gyorgy Frunda si cere discutarea din punct de vedere juridic a incalcarii mandatului sau de parlamentar roman.
Coalitia se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce democratii au cerut ieri UDMR sa-l retraga pe senatorul György Frunda de la Consiliul Europei, iar in caz contrar sa paraseasca guvernarea.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Ieri, in Camera Deputatilor s-a constatat inca o data acest lucru, un proiect al senatorului UDMR Gyorgy Frunda fiind sustinut de Opozitie, PSD si PRM, si doua partide de la putere, UDMR si PC.
In acest sens, prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat ca din punctul de vedere al Guvernului si al Prefecturii aceste decizii sunt ilegale, motiv pentru care le va ataca in contencios administrativ. "Vom ataca orice hotarare privind referendumul local", a spus Gyorgy.
Membrii Comisiei pentru drepturile omului au adoptat un aviz favorabil la pachetul de legi privind securitatea nationala, insa la solicitarea presedintelui comisiei, György Frunda, au adus doua amendamente, unul de ordin procedural si o recomandare de aliniere la principiile europene in domeniu.
google-analytics.com