Cautare

3316 de rezultate pentru "guvernarea pd l udmr independenti" (3.69 secunde)
UNPR vrea paritate cu UDMR la Senat Pretentiile celor de la UNPR nu se rezuma doar pentru Camera Deputatilor, ci si pentru Senat. "La Senat, grupul parlamentarilor independenti sta mai bine, deoarece are o pondere de 7%.
PSD clameaza sus si tare ca guvernarea ii revine de drept, iar Alianta "D.A.” anunta la randul ei ca va forma un Guvern.
Fostul presedinte critica dur "reformismul" actualului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si apreciaza ca "guvernarea Basescu-Boc este cea mai catastrofala, sub toate aspectele, din toata perioada celor 20 de ani care au trecut".
El a explicat ca solicitarea este fundamentata pe posibilitatea unei fraude in detrimentul sau, lucru la care se poate astepta din partea UDMR.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Conducerea UDMR ii avertizeaza pe parlamentarii PNL-PD sa fie atenti cum voteaza proiectul legii minoritatilor, ca acesta sa nu fie respins.
Deputatul UDMR de Cluj Konya Hamar Sandor a declarat sambata, de la tribuna Consiliului Reprezentatilor Unionali (CRU) desfasurat la Targu Mures, ca actuala Coalitie e distrusa chiar de cel care a creat-o.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte. Kiraly Andras a declarat ca UDMR trebuie sa continue politicile de stabilitate din ultimii ani, care au dus la unitatea comunitatii maghiare din Romania.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Am obtinut eliminarea unor discriminari din Legea Invatamantului, dar pentru aceste drepturi am platit cu varf si indesat intr-un an de zile", afirma senatorul UDMR Gyorgy Frunda. "Pentru UDMR, eu cred, in situatia actuala, va fi aproape imposibil sa atinga pragul electoral.
Boc nu-l sanctioneaza pe Borbely, anchetat de DNA. O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Astfel, fiecare grup parlamentar isi va propune un candidat, inclusiv UDMR. ... Ca urmare, singurul candidat cu sansa va fi cel de la UDMR, adica domnii Marko Bela sau Gyorgy Frunda. ... Opinia publica va constata insa ca nu USL-ul conduce tara in alianta cu UDMR-ul, ci PDL-ul.
UDMR are baza morala pentru a cere sefia Senatului UDMR are baza morala politica pentru a cere functia de presedinte al Senatului, a declarat senatorul UDMR, Gyorgy Frunda. "Este o ocazie unica, cand UDMR poate solicita cu capul ridicat acest lucru, trebuie sa incercam;
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
- Treaba este fortata dupa cate stiu eu pentru ca exista o intelegere intre guvernul Ponta si UDMR. ... Dupa federalizare se poate realiza foarte usor o secesiune a unei regiuni, deci chestia cu autonomia ramane undeva in urma, pentru ca telul UDMR va fi realizat altfel.
Un cotidian central a calculat cat a costat intreruperea activitatii Senatului, provocata si intretinuta de PD-L, UDMR si independenti: ... Aceasta ambitie politica a PD-L, UDMR si a dezertorilor (fals independenti) de aproape doua saptamani costa zilnic aproximativ 106.000 de euro.
Cu drag, din partea UDMR, pentru unirea romanilor, pare a spune coroana depusa. ... Care de la o vreme canta intr-o alta octava - cea a PD - si se intreaba de ce nu sunt ei in locul dirijorului guvernului si al PNL.
google-analytics.com