Cautare

283 de rezultate pentru "gripa" (3.19 secunde)
In participantii vaccinati pentru gripa imediat dupa o serie de sase nopti cu foarte putin somn (4 ore pe noapte), nivelul anticorpilor a scazut cu mai bine de 50% in urmatoarele 10 zile de la vaccinare in comparatie cu persoanele vaccinate dupa sase nopti de somn normal.
"Constatam cu regret ca doamna ministru se alatura unei echipe ce lucreaza impotriva turismului de pe litoralul romanesc (gripa aviara, lipsa unei strategii a Autoritatii Nationale pentru Turism, dezinteresul Administratiei Nationale a Drumurilor pentru gropile din asfaltul dintre Bucuresti si Constanta, tariful de bilet Intercity neschimbat desi trenul face 4 ore din capitala pana pe litoral etc)".
Partidul Conservator si-a prezentat in cursul zilei de ieri pozitia vizavi de principalele problemele cu care se confrunta Romania in acest moment - isteria pe care gripa aviara a provocat-o in mai mult de jumatate dintre judetele tarii si scandalurile create de inchirierea plajelor de catre firme care nu au nici o legatura cu turismul.
industria avicola este distrusa, sute de focare de gripa aviara ameninta peste tot sanatatea oamenilor, iar agricultura lipsita si de subventii mai urmeaza sa fie si impozitata", se precizeaza in document.
La nivelul aparatului respirator intervine in dureri de piept, gripa si pneumonie. Rezultate bune s-au constatat si in tratamentul reumatismului si al gutei, precum si la persoane cu boala Basedow (gusa).
numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la sapte. Romania e pe ultimul loc in UE la Indicele democratiei realizat de Economist.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte PSD, a anuntat ieri ca va cere o Comisie parlamentara de ancheta in cazul gripei aviare. "Presa centrala de astazi confirma semnalele PSD privind marea manipulare legata de gripa aviara!
Lui Flutur i s-a reprosat si "gestionarea catastrofala" a celor doua crize de gripa aviara. Deputatii PSD au criticat situatia din agricultura, lipsa preocuparii fata de sistemul de irigare, scaderea suprafetelor de teren agricol cultivat, faptul ca ministerul acorda subventii insuficiente producatorilor agricoli.
Afirmatia lui Remes a aparut ca urmare a aducerii in discutie, de catre social-democratii, in textul motiunii simple pe Agricultura, a problemei actiunilor ministerului de resort in perioada epidemiei de gripa aviara.
Nu se uita insa in propria ograda, si aici este de ajuns sa amintim doar afacerea Gripa aviara a lui Flutur, cand substantele importate au fost mai putine cantitativ decat cele platite si stim cu totii cum se facea dezinsectia.
Sa nu uitam de gripa aviara, pe care si-a facut imagine si bani", a aratat Ilie Sarbu, care a adaugat ca Flutur a creat Agentia de Plati, o agentie nefunctionala, si a introdus in SAPARD oameni pe criterii politice, care l-au facut nefunctional.
Comparatia cu o incinta aflata in carantina medicala pentru gripa H1N1 nu este deloc fortata. In interiorul tarcului, Basescu mai tine captiv un singur partid, PD-L, dar si in acesta tensiunile acumulate sunt tot mai puternice, multi PD-L-isti de bun simt asteptand salvarea sau izbavirea din 6 decembrie.
Referitor la gripa porcina, Marian Vanghelie a spus ca nu l-a facut, pentru ca, de obicei, nu se duce la doctor.
"Ca om care am trecut printr-o boala grea, mi-ar parea rau daca presedintele ar avea vreo afectiune medicala si nu pot decat sa sper ca nu-i asa, pentru ca nu as dori nimanui sa fie bolnav, nici macar de o gripa severa.
Ca om care am trecut printr-o boala grea, mi-ar parea rau daca presedintele ar avea vreo afectiune medicala si nu pot decat sa sper ca nu-i asa, pentru ca nu as dori nimanui sa fie bolnav, nici macar de o gripa severa.
"Daca am sta dupa opozitie care-si face guvern ba la soare, ba din umbra sau mai apare vreo gripa ceva, atunci nu am mai guverna deloc", a spus Flutur referitor la faptul ca guvernul a decis sa grabeasca procedurile.
Cine ar putea uita celebra gafa a importului de pui de curca unguresti infestati cu gripa aviara, care s-au dovedit a fi, ulterior, pui de gaina gresit tradusi.
Mai pe romaneste spus, daca mai exista vreun afacerist veros din clientela puterii care vrea sa dea un tun- cu nu stiu ce vaccin miraculos fabricat pentru vreo gripa aviara sau porcina, aparute asa peste noapte asa cum s-a intamplat in 2010, bugetul central, eventual chiar fondul de rezerva aflat la dispozitia primului-ministru, se feliaza dupa cum doreste cercul de interese de partid si de stat.
Sa anunte pandemie de gripa portocalie?... "Sa fac o vizita de stat in Iran? Nu, ca asta se sfarseste langa un zid la marginea Targovistelui!"...
Merita atentia noastra ’’ parintele’’ fostului proiect ministru Lucia Varga, poate cel mai corupt si aservit grupurilor de interese ministru al Padurilor, dupa Gheorghe Flutur cu unica diferenta ca ultimul a pus in aplicare faradelegile cu pretinsa gripa aviara, in timp ce doamna Lucia Varga a fost oprita de Parlament sa faca legi pentru marii exploatatori din industria lemnului, mai precis bogatii sa se imbogateasca mai mult iar saracii sa saraceasca de tot !
google-analytics.com