Invitat aseara in emisiunea lui Dan Diaconescu, la postul OTV, Marian Vanghelie a facut dezvaluiri incitante. Acesta a marturisit ca isi doreste sa fie vicepresedinte la PSD.
Nascut in acelasi semn zodiacal precum Ion Iliescu, adica Pesti, Vanghelie (nascut la 28 februarie) se considera un om norocos si crede in Dumnezeu.
"Va fi o surpriza placuta! N-am hotarat inca si nu hotarasc eu ce va fi la Congresul PSD. Sunt mai multe posibile candidaturi. Vreau sa fiu vicepresedinte la PSD", a spus Marian Vanghelie.
"PSD-ul nu se rupe. Ca pleaca niste fomisti dintr-o parte in alta, asta e! Dar nu inseamna ca se rupe PSD-ul. As vrea sa discutam despre someri, despre probleme importante ale tarii, despre impozitul forfetar", a mai spus Vanghelie.
Intrebat ce va face peste 10 ani, Vanghelie a mai spus: "Voi fi unul dintre cei mai puternici oameni din Romania. Daca in viata demonstrezi consecventa vine momentul in care de la sine ti se cuvin anumite lucruri".
Referitor la gripa porcina, Marian Vanghelie a spus ca nu l-a facut, pentru ca, de obicei, nu se duce la doctor. Singura operatie pe care a facut-o a fost cea de apendicita si pentru asta ii multumeste dr. Sorin Oprescu.
Vanghelie a recunoscut ca face si greseli gramaticale, dar acestea se intampla din cauza faptului ca e neatent. Dar, punctul lui forte, este faptul ca e glumet.