Cautare

283 de rezultate pentru "gripa" (2.91 secunde)
Ion acesta ii astepta pe toti cei doritori sa-l felicite. Epidemia de gripa este o amenintare potentiala, Ion Iliescu a procedat corect. Cel mai bine e in familie, acasa.
Astfel, pe Nastase l-a scapat o salvatoare gripa ( "are febra mare, doua zile o sa zaca”, au sustinut colegii sai de partid) iar Hrebenciuc a invocat si el oboseala provocata de deplasarea in Spania alaturi de echipa Steaua.
Astfel, pe Nastase l-a scapat o salvatoare gripa ( "are febra mare, doua zile o sa zaca”, au sustinut colegii sai de partid) iar Hrebenciuc a invocat si el oboseala provocata de deplasarea in Spania alaturi de echipa Steaua.
Evenimentul s-a incheiat cu un simpozion cu lucrari pe teme actuale privind gripa aviara.
Ne confruntam, de asemenea, si cu fenomenul eroziunii costiere in privinta caruia trebuie sa se actioneze si chiar si in ceea ce priveste gripa aviara”, ne-a declarat Simion Nicolaev, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa”.
Oamenii au vrut mai degraba sa afle noutati despre gripa aviara si s-au plans de apa calda care vine rece, de justitie, de lipsa locuintelor.
Vosganian a subliniat ca proiectul de buget pe 2006 a fost influentat de evenimentele din 2005, pretul petrolului, inundatiilor si gripa aviara.
Dati-mi voie sa spun ca sunt mandru ca Romania a putut reactiona la gripa aviara. Vom incerca sa fim o tara de granita sigura pentru UE“, a spus Basescu.
Tocmai de aceea, masurile radicale adoptate, prin eutanasierea tuturor pasarilor din Topraisar nu este o solutie, pentru ca in acest fel ar trebui omorate, de exemplu, si toate vrabiile sau porumbeii din zona, pentru ca si acestea sunt purtatoare de gripa aviara.
si-a adus aminte Constantinescu de gripa aviara, dar e cam tarziu, Comandamentul Antiepizootic functioneaza deja de o luna si jumatate", ne-a mai declarat Culetu.
Au fost raciri sau incalziri bruste de clima, au fost molime ucigatoare, de la Ciuma Neagra care a omorat, pe la jumatatea secolului al XIV-lea, intre 30-60% din populatia Europei pana la Gripa Spaniola de la finele Primului Razboi Mondial, care a ucis mai multi oameni decat insusi razboiul.
Ingestia stimulantilor precum cafeina si pseudoefedrina continuta de medicamentele clasice pentru gripa pot determina rasucirile. Medicamentele precum albuterol folosite pentru a trata astmul sau cele pentru tulburarea deficitului de atentie pot fi asociate cu rasucirile muschilor.
Tara noastra este una dintre cele mai grav afectate de flagelul gripei aviare, iar Constanta a suferit cel mai puternic impact, nu mai putin de 14 focare de gripa aviara provocand economiei constantene pagube de cateva zeci de milioane de euro.
Din salonul de spital, Basescu si-a aratat ingrijorarea in legatura cu gripa aviara, chemandu-l intr-o audienta pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru lamuriri.
"Au fost si inundatiile, sunt multe de facut, mai este si gripa aviara, care, personal, nu cred ca exista in realitate, dar acest lucru se va demonstra la un moment dat.
Iar ca raspuns la criticile liberalilor cu privire la vinovatia ministrilor democrati implicati in gestionarea crizei declansate de epidemia de gripa aviara, Moisoiu le-a sugerat colegilor de alianta sa se uite mai atent in curtea lor, considerand ca demnitarii PD si-au facut datoria.
Serviciul Roman de Informatii a desecretizat ieri raportul cu privire la gripa aviara pe care il trimisese autoritatilor inca de la sfarsitul saptamanii trecute.
Premierul a precizat ca nu se cunosc motivele acestei reizbucniri a focarelor de gripa si ca prin aceasta mutare va responsabiliza pe cei insarcinati sa se ocupe de gestionarea crizei.
In plus, Manafu a atras atentia asupra faptului ca erau pusi sa voteze cheltuieli deja facute, motivate de o gripa aviara care nu mai exista si sa aplice hotarari retroactive, lucruri aflate in afara legii.
Si-a asumat politic responsabilitatea primului val de gripa aviara si cand nu i-a mai reusit un joc de imagine a incercat si incearca in continuare sa gaseasca vinovati in esaloanele 2 si 3.
google-analytics.com