Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca afirmatia ministrului Agriculturii, Traian Remes, potrivit careia in minister nu exista niciun document care sa ateste existenta gripei aviare din vremea ministeratului lui Gheorghe Flutur va duce, probabil, la infiintarea unei comisii de ancheta. Geoana a spus ca in cadrul reuniunii grupurilor parlamentare ale PSD din Camera si Senat de miercuri s-a luat in discutie afirmatia facuta actualul ministru al Agriculturii.
"Sunt convins ca va face subiectul unei discutii foarte incisive si probabil se va lasa cu o comisie de ancheta parlamentara declaratia pe care a facut-o domnul Remes ca in Ministerul Agriculturii nu exista niciun document care sa ateste existenta gripei aviare din vremnea domnului ministru Flutur. Daca lucrurile sunt asa, inseamna ca ne aflam in fata unei situatii foarte severe", a spus Geoana.
Afirmatia lui Remes a aparut ca urmare a aducerii in discutie, de catre social-democratii, in textul motiunii simple pe Agricultura, a problemei actiunilor ministerului de resort in perioada epidemiei de gripa aviara. (D.P.)