Cautare

283 de rezultate pentru "gripa" (3.45 secunde)
Daca tot nu avem restructurare de guvern, daca astazi Camera Deputatilor a votat un nou Cod Penal, care va fi abrogat in septembrie, Romania ajungand la recordul mondial de a fi singura tara cu patru coduri penale in vigoare (codul comunist, adoptat in 1968, codul lui Stanoiu, codul lui Diaconescu si acum, iata, codul lui Macovei), daca gripa aviara continua sa se raspandeasca, avem ceva timp pentru o discutie metafizica.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie.
Delta care tocmai ce a scapat oficial de stigmatul de gripa aviara, concuzia fiind trasa chiar de catre un grup de experti trimisi de UE sa investigheze situatia.
Vin forme severe de gripa, care pun in pericol viata celor din grupele de risc. Un secretar de stat in Ministerul Sanatatii le cere romanilor care se stiu cu afectiuni cronice sa se vaccineze de urgenta, de indata ce serul va ajunge in farmacii.
In iarna 2006-2007 epidemiologii nostri umblau sa gaseasca sponsori pentru a mai vaccina antigripal zeci de batrani care se temeau ca, daca se imbolnavesc de gripa, avand si alte boli, ar putea plati cu viata deoarece atunci Galatiul nu primise cat vaccin antigripal avea nevoie.
Cazurile de gripa au crescut de 10 ori fata de anul 2019, cand nu era pandemie. Avalansa de cazuri la UPU
Numarul cazurilor de gripa si COVID continua sa creasca dupa sarbatori. Rata de transmitere este mai mare in aceste zile libere in care toata lumea se intalneste in spatii inchise, dar si pentru ca multi sunt nevaccinati.
Romania este la un pas de epidemia de gripa. In ultima saptamana au fost confirmate aproape 2.700 de cazuri.
Maine ar putea fi declarata epidemie de gripa in Romania. Ministerul Sanatatii asteapta datele actualizate din toata tara pentru a vedea daca suntem in a treia saptamana consecutiva de crestere a cazurilor.
Ministrul sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ce masuri vor fi luate si ce recomandari sunt facute populatiei in perioada epidemiei de gripa de anul acesta.
Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu va declara epidemie de gripa in Romania pentru ca asta ar insemna impunerea unor restrictii.
Este alerta epidemiologica in Romania din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Ministerul Sanatatii nu a declarat epidemie pentru a evita restrictiile.
Epidemia de gripa se declara daca numarul cazurilor creste in 3 saptamani cu minim 20%. Angajatorilor li se recomanda evitarea spatiilor aglomerate si vaccinarea antigripala.
Valul de gripa si viroze face ravagii in randul romanilor. Peste 120.000 de oameni s-au imbolnavit doar in ultima saptamana.
Autoritatile din Romania ar putea declara, joi, epidemie de gripa. Decizia va fi luata maine in functie de ultimele date de la Institutul National de Sanatate Publica in privinta imbolnavirilor.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a fost acuzat in cursul zilei de ieri de liderii PSD ca ar fi tainuit aparitia gripei aviare la ferma de la Codlea.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a exprimat ieri indignarea fata de faptul ca mai multi senatori ai PSD au lipsit de la dezbaterea motiunii simple privind gripa aviara initiata de social-democrati si sustinuta de PRM.
Dati-mi voie, cu tot respectul, domnule Eckstein si toti ceilalti din Comisia pentru aparare, ordine publica si securitate nationala, in special pentru doamna Norica Nicolai - care mi-a dat o gripa zdravana data trecuta...
La plecare, ea a declarat ca i-a facut lui Traian Basescu "o vizita de curtoazie", in care a discutat cu seful statului pe diverse teme, una dintre acestea fiind gripa aviara.
Presedintele Basescu a participat, pe 24 mai 2006, la o sedinta de Guvern, in contextul izbucnirii si raspandirii unui val de gripa aviara.
google-analytics.com