Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.18 secunde)
Anul trecut, gazele s-au ieftinit usor Pe fondul crizei economice, consumul de gaz a scazut vertiginos anul trecut. ... Prima data gazele s-au ieftinit la 1 mai 2009, cu 3% la factura finala de gaz, iar de la 1 iulie, ieftinirea a fost de 5%.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Gigantii de gaz Ar fi posibila colonizarea marilor gazosi prin orase plutitoare in atmosfera lor.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Conductele care traverseaza Georgia transporta petrol si gaz dinspre Marea Caspica spre Occident si sunt importante din punct de vedere strategic pentru ca ocolesc Rusia si contribuie la reducerea dependentei Europei de hidrocarburile ruse. Aproximativ un sfert din necesarul de gaz al Uniunii Europene este acoperit din livrarile ruse.
Moscova isi va revizui relatiile cu UE, daca interesele sale in domeniul energetic nu sunt luate in calcul, a declarat luni premierul rus Vladimir Putin (foto), care a apreciat drept absurda organizarea unei reuniuni UE-Ucraina despre gaz, fara participarea Moscovei.
Astazi, intr-un fel s-a pus gaz peste foc", a declarat Mircea Geoana. "Cred ca intr-un fel astazi presedintele a dorit sa foloseasca Parlamentul ca un decor pentru a transmite un mesaj si de natura interna intr-o logica electorala", a mai spus Geoana.
Kazahstanul nu poate participa la proiectul Nabucco, pentru ca nu are cantitati de gaz disponibile pentru acest proiect, a spus ministrul kazah pentru energie Asset Magauov (foto) la Forumul Parteneriatului Euro-Atlantic, potrivit ITAR-TASS.
"In momentul cand s-a facut evaluarea oficiala transmisa catre Guvernul Tariceanu prin care Sterling a declarat ca au gasit efectiv in bazinul Marii Negre numai doua miliarde de metri cubi de gaz, iar in realitate au gasit opt miliarde.
"Basescu toarna gaz pe foc" "Ca un facut, in ultima vreme, cu fiecare iesire publica, presedintele Basescu "mai toarna gaz peste foc" starnind noi nedumeriri si motive de panica.
"Basescu toarna gaz pe foc in relatiile cu Rusia" Presedintele Traian Basescu toarna gaz pe foc in relatiile cu Rusia in conditiile in care situatia era deja una incordata datorita amplasarii scutului antiracheta in spatiul mioritic, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Lucrarile de reparatie a carosabilului au inceput in data de 18 octombrie, si au constat in refacerea structurii de rezistenta, a sistemului de canalizare, apa si gaz, si de inlocuire a bordurii.
Finalizarea preluarii Distrigaz Sud de catre grupul Gaz de France (GDF) este conditionata, printre altele, de adjudecarea in favoarea companiei romanesti a concesiunii exclusive a serviciului public de distributie a gazelor naturale pe perioada maxima prevazuta de lege, adica 49 de ani.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Mai exact, costurile fixe (abonamentul) se vor regasi in metrul cub de gaz consumat.
Aceasta crestere a pretului gazelor naturale a fost determinata de majorarea pretului de import de la 252 dolari/1.000 mc la 285 dolari/1.000 mc (in primele trei luni din anul viitor), de angajamentele pe care Romania si le-a asumat in negocierile cu UE, la inchiderea capitolului de negocieri “Energie”, care stipuleaza recunoasterea costurilor operatorilor licentiati, de respectarea clauzelor contractelor de privatizare ale Distrigaz Nord si Distrigaz Sud, la preluarea lor de catre E.ON si, respectiv Gaz de France.
Transgaz a organizat, in urma cu putin timp, o asa-zisa dezbatere publica, insa fara public, in intentia de a obtine, lejer si fara sa dea socoteala populatiei, autorizatia de mediu pentru conductele sale de gaz din judetul Constanta.
Ca sa nu o prinda iarna fara foc la centralele termice, unde furnizorul a sistat alimentarea cu gaz metan din cauza restantelor, Regia Autonoma de Termoficare Craiova a platit 115 miliarde din bani proprii catre Distrigaz Sud SA, in contul datoriilor pe care craiovenii deserviti de aceste centrale le au la caldura si apa calda.
Pentru cei doi mari distribuitori, E.ON Gaz (fostul Distrigaz Nord) si Distrigaz Sud, pretul gazelor naturale livrate consumatorilor casnici cu un consum de pana la 2.400 mc/an creste de la 843,43 lei/mia de metri cubi la 911,55 lei/mia de metri cubi in cazul Distrigaz Sud, respectiv de la 842,99 lei/mia de metri cubi la 911,11 lei/mia de metri cubi in cazul E.ON Gaz.
google-analytics.com