Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.29 secunde)
Firma Samsung intentioneaza promovarea in Romania a unui proiect privind introducerea autobuzelor pe baza de gaz natural comprimat, care au ca efect, in primul rand, reducerea poluarii, precum si investitii in industria bunurilor de consum electronice si in domeniul IT.
Dupa confirmarea existentei sau inexistentei resurselor de gaz (aproximativ 5 ani) vom lua o decizie finala care presupune da, exploatam gaze de sist, cu respectarea tuturor standardelor europene si mondiale de protectia mediului".
Ovidiu Dananae se alatura astfel jucatorilor Paul Parvulescu (Gaz Metan Medias) si Alexandru Chipciu (FC Brasov), care au semnat contracte cu Steaua in aceasta iarna.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Aceasta situatie bizara nu face altceva decat sa toarne gaz pe foc, filialele locale ale Partidului Social Democrat ezitand acum sa se declare de partea fostului lor sef.
Ramane de vazut in ce masura va tine cont Rusia de aceste lovituri, in momentele in care se va hotari sa se joace la robinetele de gaz metan.
Directorul Distrigaz Sud, Petre Ciocanescu, a declarat ca exista retele de gaz in zona vizata de proiect, societatea are un plan al acestora, iar programele de intretinere ale Distrigaz se vor derula normal, dupa graficele stabilite, fara a fi afectate celelalte interventii ale constructorilor.
Calcule de chimie cuantica au sugerat ca aminoacizii, care proveneau din interiorul norilor de gaz si praf din adancul spatiului, puteau ajunge pe Pamant, lipiti de praful interstelar, intr-o perioada in care aici existau deja conditiile principale pentru aparitia vietii.
In mine este vorba de asa-zisa acumulare grizu, gaz de mina - au particule extrem de fine - care sta si pluteste aproape ca un animal, invizibila si asteapta flamanda o scanteie.
Din senin, in fata statiei Saliut-7, la circa 250 de kilometri deasupra Pamantului, intr-un vid aproape perfect, a aparut un nor mare de gaz portocaliu, de origine necunoscuta.
Pana in anul 2020, Romania ar putea produce mai mult gaz decat consuma ea si Republica Moldova impreuna. Aceasta este o veste buna pentru CE, dar Romaniei ii lipseste o strategie pe termen lung pentru exploatarea in mod sistematic a acestei oportunitati.
Era foarte asemanatoare unui GAZ rusesc! Mai exista una singura, functionala, aflata in patrimoniul detinatorului fostei platforme ARO: Land Mark Management, ofteaza custodele muzeului.
In cele din urma, obiectele s-au dovedit a fi rezervoare de gaz sub presiune, din aliaj de titan, de la misiunea spatiala Kosmos 482.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Habar nu au de capul lor, mi-am zis nu au iesit din eprubeta parinteasca, nu au trecut prin cortul chimic, ala in care orice soldat invata cei ala un gaz lacrimogen, nu le-a explicat nimeni, niciodata, care este diferenta dintre separat, in linie si la gramada si nici ca in ultimul caz oamenii se calca in picioare in caz de panica, situatie in care primii care pier, striviti, sunt copiii si batranii.
dar combinati toate acestea intr-un singur tip de vehicul, fara niciun motor cu reactie si niciun jet de gaz evacuat, a adaugat Graves.
Nicolai Eugen il roaga pe edilul sef al urbei sa canalizeze strada Ion Ionescu de la Brad si daca se poate sa puna si gaz metan.
Din ce in ce mai machiavelic in ultimul timp, Partidul Democrat a refuzat sa comenteze situatia din PNL, multumindu-se doar sa mai arunce putin gaz pe foc, prin declaratia ironica lui Emil Boc, care si-a "linistit" partenerii de Alianta, asigurandu-i ca nu-i va primi in partid pe cei cinci razvratiti, in conditiile in care acestia ar parasi PNL.
Daca nu reusim sa il respectam, nu vom primi gaz nici in iarna 2006-2007. Din cauza asta speram ca populatia sa inteleaga si sa ne plateasca restantele", a precizat directorul regiei.
google-analytics.com