Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.01 secunde)
Exportul de gaz romanesc sustine securitatea energetica a Republicii Moldova. ... La 4 martie 2015 a inceput oficial exportul de gaz romanesc spre Republica Moldova, rezultat al unui proiect de cooperare cu profunde semnificatii bilaterale, dar si europene.
Aprinderea unor pungi de gaz metan la suprafata oceanului. ... culoarea rosie ar insemna ca e un alt tip de gaz decat metanul, sau ca el arde cu deficit de oxigen.
E clar ca acestea s-au format in urma unor eruptii violente de gaz metan, care mai apoi a ajuns la suprafata. Desi eruptiile de gaz explica de ce unele nave s-ar fi scufundat, fenomenul nu explica in totalitate disparitia avioanelor.
Astfel, pe langa pretul centralei termice si montaj, se adauga costurile necesare debransarii, realizarii instalatiei de gaz si cele realizarii instalatiei de incalzire (radiatoare, robineti, teava, etc). ... Mai mult, si bugetul necesar pentru realizarea instalatiei de gaz difera de la caz la caz.
In urma protestelor masive ale locuitorilor Romaniei, guvernantii au revenit asupra abonamentului la gaz. Din nou, consumatorii de gaz metan s-au impartit in doua: ... Cum ar veni, iata, guvernul, a vazut ca ne e greu cu abonamente la gaz metan si le-a anulat.
Guvernul s-a laudat astfel cu definitivarea procesului de preluare a Distrigaz Sud de catre firma franceza Gaz de France, care apartine insa integral statului francez. ... - in proportie de 30% Gaz de France, la aproape 60 de ani de la nationalizarea sa.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: ... Santos, Souza Silva, Lupeta Gaz Metan:
REZUMAT | Gaz Metan - Rapid 1-1. ... Marzouk 3 / Lixandru 55 Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior, I.
REZUMAT | Sepsi - Gaz Metan 2-0. ... Cristiano Bergodi Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco - Gradinaru, Morar, Trif - Irobiso.
REZUMAT | Clinceni - Gaz Metan 2-0. ... Constantin Giurescu Gaz Metan: Grosz - Kanda, Mathaus, Avram, Tala - D. Iancu, Harfas - P.
In plan economic, pretul de 130 de dolari pentru 1.000 de metri cubi de gaz reprezinta o crestere de circa 40 la suta fata de 2006 (95 de dolari) si aproape o triplare fata de 2005 (numai 45 de dolari).
Rusia a oprit livrarile de gaz catre Europa prin Nord Stream. ... Franta ii va da gaz Germaniei si va primi la schimb electricitate.
Rezervele de gaz ale Frantei pentru aceasta iarna sunt pline. Franta si-a diversificat rapid aprovizionarea cu gaz dupa ce a renuntat la cel rusesc.
Cehia a renuntat la importurile de gaz rusesc. Cehia importa gaz din Norvregia si gaz lichefiat din Olanda si Belgia.
REZUMAT | Gaz Metan - Chindia 0-4. ... GAZ METAN: 99. Grosz - 27. Kanda, 14. Avram, 13. Mathaus, 98. C. Maxim - 34.
UTA - Gaz Metan Medias 4-0 Liga 1 - Sezon 2021/2022 Etapa 3 / Play-out Marcatori: ... Ionut Badea Gaz Metan Medias:
Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat inceperea livrarilor de gaz extras din Marea Neagra. Pana la sfarsitul anului va fi asigurat gaz pentru toti consumatorii.
Astazi se incheie privatizarea Distrigaz Sud cu compania franceza Gaz de France, a anuntat ministrul Economiei si Comertului (MEC) Codrut Seres.
Romania ar putea importa gaze naturale in proportie de 70% peste10 ani, fata de o treime, cat importa din Rusia in acest moment, a declarat joi presedintele- director general al Gaz de France, Jean-Francois Cirelli, in cadrul unei conferinte de presa.Aceasta a spus ca A®n prezent o treime din necesarul de gaze al Romaniei depinde de importul din Rusia.
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
google-analytics.com