Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.95 secunde)
Situatia de la Gaz Metan Medias este critica din cauza situatiei financiare a clubului, iar jucatorii au cerut rezilierea contractelor, cerinta acceptata in cele din urma de conducerea clubului, insa numai in anumite conditii.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
Dinamo profita de degringolada de la Gaz Metan - Transferuri noi pentru Flavius Stoican
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
Fostul presedinte al Rusiei, Dimitri Medvedev, ameninta Europa, intr-un mesaj publicat pe Twitter, cu preturi de 2.000 de euro petru o mie de metri cubi de gaz, dupa decizia Germaniei de a bloca gazoductul Nord Stream 2.
Ioan Marginean, fostul presedinte de la Gaz Metan Medias, a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment fosta sa echipa si spune ca exista o posibilitate de salvare a clubului.
Putin sustine ca "agenda verde" a UE e de vina pentru criza energiei. Putin: Uniunea Europeana trebuie doar sa porneasca Nord Stream 2 pentru mai mult gaz.
Garda de coasta suedeza a descoperit o a patra scurgere de gaz din conductele Nord Stream. Livrarile de gaz prin conducta NS1 au fost oprite de Rusia luna aceasta.
UE are mai mult gaz decat poate folosi. Depozitele UE sunt la 93,6%, iar pretul a scazut la 1/3 fata de vara.
Olaf Scholz a inaugurat primul terminal plutitor de gaz natural lichefiat al Germaniei Construirea lui in orasul nordic Wilhelmshaven a durat doar 10 luni Germania devine independenta in legatura cu aprovizionarea de gaz.
Mai multe conducte de gaz au explodat dupa cutremur. Expertii Transgaz merg in Turcia pentru remedierea avariilor. Peste 4.800 de oameni au murit in cutremur.
Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Gradinaru.
Gaz Metan: Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor:
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat.
SUA suspenda constructia a noi terminale de export de gaz, invocand amenintarea climatica Actiunea vine la o luna dupa summit-ul climatic al ONU, desfasurat in Dubai Biden:
Ca urmare, total insensibil la grija manifestata de Nastase pentru binele tarii, Basescu s-a grabit sa toarne gaz pe foc afirmand ca rezervele europenilor au la baza stenogramele sedintelor PSD care, odata lecturate la Bruxelles, ar fi produs neplacute frisoane oficialilor UE, obisnuiti cu mult mai multa democratie decat cea produsa in laboratoarele social-democratilor lui Iliescu.
Aceasta este insa o problema de viitor si, pentru a reveni la prezent, trebuie spus ca, desi a fost nominalizat de Basescu, Theodor Stolojan s-a ferit sa puna gaz pe foc precizand ce intentii are.
La Paris s-a discutat si despre stadiul privatizarii Distrigaz Sud cu Gaz de France, privatizare programata a fi incheiata in a doua jumatate a lui aprilie.
Majorarile de preturi la utilitati Benzina cu plumb - cu 100 de euro/1.000 litri Benzina fara plumb - cu 55 de euro/1.000 litri Motorina - cu 53 de euro/1.000 litri Pacura - cu 6,81 euro/1.000 kilograme Electricitatea utilizata comercial - 0,14 euro/MWh Electricitatea utilizata necomercial - 0,30 euro/MWh Gaz natural folosit drept carburant - 1,59 euro/gigajoule Gigacaloria - cu 20% Scumpiri la alimente si alcool - carnea de pasare - 10% - oua - 10% - mezelurile - 2-3% - alcool - 25% - berea 5-10% - tigarile - 4.000-5.000 lei/pachet Majorari la alte produse - materiale de constructii - 10% - autoturisme - 1-2% - electrocasnice - 20% - aparate foto si camere video - 30% - confecþiile din blanuri naturale - 45% - articolele din cristal - 55% - parfumuri - 35% - arme de vinatoare - 100% - iahturi si barci cu motor pentru agrement - 50%
Grupul Rompetrol are o noua divizie de comert cu gaz petrolier lichefiat (GPL), compania Rompetrol Gas, pentru accentuarea prezentei Grupului pe piata interna si externa de profil.
google-analytics.com