KFETELE : SFATURI CU EFECT GARANTAT CA SA FII MAI BUN LA PAT. UITE CE SA FACI CA SA AI O ERECTIE MAI PUTERNICA!
Indiferent daca ai o relatie stabila sau esti adeptul aventurilor ocazionale, o erectie buna este esentiala in cele mai intime momente. Partenera ta va aprecia cu siguranta daca vei cunoaste si aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta sa ai performante de invidiat.

1. Lasa-te de fumat! Fumatul poate duce la impotenta, dar influenteaza negativ si dimensiunea pensiului. Un studiu realizat de cercetatorii americani a demonstrat ca fumatorii au penisul mai mic comparativ cu nefumatorii. Fumatul distruge vasele sanguine si tesutul pensiului, care devine mai putin elastic, spune medicul urolog Irwin Golstein.

2. Daca nu iti doresti copii, fa o vasectomie! Interventia va anula complet riscul unei sarcini nedorite, iar tu vei fi mai putin stresat din cauza asta in timp ce faci sex. Studiile au aratat ca anxietatea poate duce la impotenta, sau poate diminua considerabil apetitul sexual. Vasectomia este cea mai eficienta metoda de contraceptie, avand o eficienta de 99,9%.

3. Slabeste! Barbatii supraponderali risca sa faca diabet, iar aceasta boala duce la impotenta in 50% dintre cazuri. Masurarea glicemiei este esentiala, pentru ca deseori problemele erectile pot fi explicate prin aceasta afectiune metabolica.

4. Fa miscare! Una dintre cele mai simple si eficiente solutii in cazul unor probleme de erectie este miscarea zilnica. Nu trebuie neaparat sa mergi la sala si sa tragi de fiare, dar este foarte bine daca vei merge pe jos zilnic, in loc sa folosesti masina personala sau taxiul. Doar 20 de minute de alergare in fiecare zi vor reduce la jumatate numarul episoadelor de tulburari erectile.

5. Casca mult! Nu este o gluma, cascatul mai des chiar poate imbunatati erectia. Ambele reactii fiziologice sunt produse de o substanta numita oxid nitric. Eliberata in creier, ea poate duce la cascat, dar daca va cobori prin maduva spinarii va ajunge la vasele de sange care controleaza erectia. Nu e de mirare ca uneori un cascat puternic duce la o usoara erectie. Sigur, nu este recomandat sa incepi sa casti chiar in timpul preludiului, dar daca faci asta din cand in cand, in fiecare zi, vei avea numai de castigat, scrie Men's Health.

Sursa: www.adevarul.ro