Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (4.35 secunde)
Ca presedinte, l-am ajutat pe fratele meu sa faca afaceri cu armament. Inca un mandat si m-am aranjat!", este un alt text postat pe site.
fratele sau Mircea Basescu a fost implicat in afaceri cu armament (care a ajuns inclusiv la organizatii teroriste), energie (cu unii "baieti destepti"), cu inghetata (cu bani rezolvati de Traian Basescu de la Banca Mondiala) si cu pui congelati (adusi din Uniunea Europeana), iar fiicele sale au fost angajate la firma Luxten (care asigura iluminarea Bucurestiului cand era primat general al Capitalei), de la care au primit salarii lunare de 20.000 euro (Ioana) si de 8.000 de euro (Elena), fara sa faca nimic;
Fratele lui Traian Basescu s-a asociat intr-o societate care comercializeaza armament, in conditiile in care CSAT decide toate achizitiile pe domeniu.
La domnul Basescu intotdeauna - si el, si fratele, si fiicele si asa mai departe si toti cei care se afla in vecinatatea sa imediata", a aratat presedintele de onoare al PSD.
Leonard Orban este fratele liderului liberal Ludovic Orban. Intre anii 1993 si 2001, Leonard Orban a fost consilier parlamentar pentru afaceri europene si internationale al Parlamentului Romaniei.
(La propunerea ca si liderii confederatiilor sindicale de nivel national sa fie obligati prin lege in a face declaratii de avere si de interese, proletarul, sindicalistul, omul dintre noi, fratele mai mare cu salopeta nadusita si pufoaica soioasa - l-am numit pe dl Bogdan Hossu - a avut una dintre cele mai vehemente reactii de respingere.) O asemenea intalnire avea, deci, o prima problema privind legitimitatea asumarii unor politici de stanga de catre niste oameni care sunt mult prea bogati pentru a fi credibili in acest domeniu.
presedinte, aveti incredere in mine, ca de ma dau peste cap si comit un lucru groaznic, sunteti fratele meu si fac orice sa vi se faca dreptate.
Candidatul liberal Bronislaw Komorowski l-a invins duminica pe adversarul sau conservator Jaroslaw Kaczynski, fratele geaman al presedintelui defunct, la sfarsitul unui duel strans la alegerile prezidentiale din Polonia, potrivit rezultatelor definitive.
Pentru ca el seamana cu povestea clasica a elevului prins cu mana in dejunul colegilor si care incearca sa scape spunand ca nu a fost acolo, ca nu era el ci fratele lui, ca in timp ce se petrecea grozavia el ajuta o batranica sa treaca strada.
E de asteptat, totusi, ca UNPR sa adopte, daca se va ajunge in situatia modificarii legislatiei, pozitia pe care o va decide PDL, fratele mai mare.
Fratele meu este un om neimplicat politic, a botezat, dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondial la nimic. Legea trebuie aplicata oricarui om, indiferent cine este el si cine i-a botezat copiii.
Daca fratele Conducatorului iubit spune asa ceva, imi pare rau, draga procurorule ! Oi fi avand tu probe, da’ nu se pune.
Deputatul PSD Victor Surdu va fi inmormantat, sambata, in localitatea ilfoveana Ciorogarla, langa Bucuresti, conform dorintei sale, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX fratele sau Gabriel Surdu, care a adaugat ca vineri dimineata sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.
Chiar in ziua in care izbucnise un nou scandal vizandu-l pe fratele sau. De aceea, pe buna dreptate, existand acum si aceste dovezi scrise, domnul Adrian Nastase semnaleaza ca Presedintele Traian Basescu a comis infractiunea de fals in acte publice.
el, fratele Mircea, fiica cu vanzarile anterioare, nepotica, etc. Si cu famiglia Udrea-Cocos. Sa le luam la pigulit averile si sa justifice de unde provin.
Lucraturile fioroase de culise in care dl Geoana si fratele sau de lapte, M. Vanghelie, s-au batut cu grupul Ponta pentru sefia PSD si s-au dovedit mai slabi, cu ce erau mai putin "staliniste" si brutale decat excluderea d-sale votata de Comisia de Integrare in Absolut a PSD?
Catalin Predoiu, numit premier interimar Elena Udrea a locuit pana la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiana Costesti, impreuna cu fratele, parintii si bunicii dinspre tata.
Nu putem sa ii ajutam." - "Fratele meu a comandat vasul "Crisana", a doua ca marime. A fost primul care m-a sunat dupa ce am anuntat reducerea salariilor.
Daca Florentin Pandele, primarul absolut al comunei Voluntari, fratele siamez al lui Gabriel Oprea, paraseste si el UNPR, atunci mai avem un semnal ciudat in sensul ca acest partid intoarce armele si-si infige pumnalul in PDL.
Ca toti parlamentarii PSD de Constanta, face parte din cercul ocult al oamenilor lui Mazare - la fel e fratele lui Mazare, fiul fostului prefect Martin sau ceilalti parlamentari pesedisti.
google-analytics.com