Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (2.77 secunde)
Cum zice cineva ceva mai critic despre fratele de peste Marea Balta, cum si-o ia in freza. O tanti cam exaltata, cu hormonii revoltati de menopauza, cere demisia premierului (fara nume, ca sa nu te confuzezi prea tare), pentru ca nu s-a dezis de declaratiile anti-americane ale unor politicieni.
Nu o sa cred sub nici un motiv ca Basescu chiar a fost disperat, mai intai, de starea grava a celui cu care mai an dantuia, impreuna cu nevestele, pe la Costesti, cersind o mana de voturi si mimand (ca si in situatia lui Bercea Mondial) o netarmurita dragoste pentru electoratul tiganesc, mandru ca "dom’ presedinte e fratele nostru".
fratele e in arest, ginerele urmarit penal, fiica in combinatia Nana nu stim pana la urma cum va fi, nu vreau sa acuz pana nu avem...
A fost nevoie ca, in premiera, Ministerul Afacerilor Externe sa aiba o reactie, desi extrem de timida si palida in comparatie cu provocarea inclusa in poza lui Klemm, si sa roage SUA sa ia in calcul faptul ca si fratele mai mic poate sa aiba anumite sensibilitati.
Cu toatea astea, vizita istorica a lui Putin la Athos, intalnirea dintre papa Francisc si Patriarhul Moscovei si al intregii Russi, Kiril, in Cuba 2016, a dat un nou avant crestinilor spre disperarea mahomedanilor, anticrestinilor, care l-ar inlatura pe Trump ca pe JFK si fratele sau.
Din anul 2000 detine, impreuna cu fratele sau, compania Petrina Group International (PGI). Un alt nume surprinzator este Jenny Paulson, fosta Zaharia, sotia miliardarului John Paulson, proprietar al gigantului Paulson&Co.
In 12 septembrie, la dezbaterea asupra situatiei din Ungaria, pentru a-l apara pe fratele Viktor Orban, Weber declara pentru manipularea asistentei de la subiect in Parlamentul European ca demonstratiile antiguvernamentale au fost la Bucuresti, nu la Budapesta.
Viorel Micula a reamintit faptul ca Grupul pe care il conduce impreuna cu fratele sau este un important platitor de taxe si impozite la buget, numai in acest an varsand spre Trezoreria statului aproximativ 3.500 de miliarde de lei.
Viorel Micula a reamintit faptul ca Grupul pe care il conduce impreuna cu fratele sau este un important platitor de taxe si impozite la buget, numai in acest an varsand spre Trezoreria statului aproximativ 3.500 de miliarde de lei.
Contributie serioasa la distrugerea flotei maritime comerciale a Romaniei De fapt firma cu pricina, infiintata in 1997 are ca asociati doua persoane folosite drept paravan si fara vreo importanta reala in managementul societatii, precum si pe Gheorghe Jercan, fratele fostului informator al baietilor cu "ochi albastri”.
Acesta este unul dintre motivele pentru care designerul, impreuna cu fratele sau, inginer constructor de modele, Andreas Lumma, au creat noua caroserie - CLR 400 GT.
Alta afacere cu terenuri la Pielesti A doua afacere producatoare de TVA ilegal s-a incheiat in august 2004 intre aceeasi AGROLUC si firma SC MELCONF SRL, administrata de Marian Bogdan Gherghe, fratele Nazianei Slotea.
"La exterior, C4 Picasso se diferentiaza de fratele sau mai mare C4 Grand Picasso prin bara fata accentuata, grila integrata si consola pate radical modificata prin reproiectarea stopurilor, arcuirea proeminenta a plafonului, toate subliniate de prezenta unui eleron discret", precizeaza comunicatul importatorului.
Printre cele mai cunoscute firme ce au concesionat terenuri in Zona Libera a Portului Constanta Sud amintim aici APM Terminals (reprezentanta romaneasca a celebrului operator mondial de marfuri containerizate Maersk), Heinrig Impex, Kronospan (operator portuar de produse lemnoase, subsidiar al Grupului austriac Kronospan care detine mai multe fabrici de materiale lemnoase in Romania), LSI Inspections, Romned Company (important operator portuar din Portul Constanta) si nu in cele din urma compania Plusfood (procesator de carne de pui, firma infiintata cu capital exclusiv olandez si care este condusa de Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu).
Pentru modelul C 180 Kompressor si pentru fratele mai mare si mai puternic, C 200 Kompressor, se ofera doua motoare în patru cilindri.
Arata bine, liniile designului sunt curate si elegante. Este fratele mai mic al Passatului si, în acelasi timp, urmareste succesul Golfului.
X6 este primul SUV-coupe cu patru usi si, pentru ca un asemenea automobil inspira forta si sportivitate, producatorul german l-a dotat cu mai multi cai-putere comparativ cu "fratele" X5.
SAV-ul (Sports Activity Coupe), caci vorbim de un concept nou, se diferentiaza de "fratele" X5 prin numarul de locuri, X6 primind numai patru pasageri în habitaclu, desi este construit pe aceeasi platforma.
Ca si fratele mai mare, edo competition Gallardo beneficiaza de prelucrarea ADN-ului sau supersport si de trasaturi exterioare mai agresive.Caracteristica remarcabila a acestui model este acceleratia fulminanta, edo competition reusind sa obtina performante crescute prin înlocuirea cutiei filtrului de aer cu una masiva, fabricata din carbon, convertori catalitici cu flux înalt de un design complet nou, precum si recalibrarea sistemelor de control electronice ale motorului.
Primele investitii pe piata imobiliara din Romania ale lui Dinu Patriciu au fost derulate impreuna cu fratele sau si au vizat constructia de magazine pentru lanturile de retail Billa si Minimax.
google-analytics.com