Puteti admite ca sunt un om rezonabil informat, iar cand e vorba de politichii cred ca nu sochez foarte tare daca afirm ca sunt chiar bine informat. Despre doamna Antonella Marinescu, care este deputat de Constanta, nu am auzit mare lucru. Stiam doar ca exista. Atat. Ca toti parlamentarii PSD de Constanta, face parte din cercul ocult al oamenilor lui Mazare - la fel e fratele lui Mazare, fiul fostului prefect Martin sau ceilalti parlamentari pesedisti. Treaba lor in Parlament este sa-l reprezinte pe Mazare si probabil o fac destul de bine, pentru ca altfel naiba stie ce dracu fac ei pe acolo. Dar exista mereu argumentul "daca boborul i-a votat, noi nu mai avem ce comenta".
Din 2008, de cand a devenit membra a Camerei deputatilor, astazi aud prima data vorbindu-se despre doamna aceasta. De ce? Pentru ca si-a dorit sa devina consul. Si daca asta vrea cucoana, pai atunci asta trebuie sa se intample. Simplu. Ce o califica, pe ce se bazeaza pretentiile si aspiratiile ei? Nu conteaza. A vrut in Parlament, a primit un mandat. Acum daca vrea consul la Toronta, asa o sa se intample. Asa functioneaza treaba. Politica e lampa fermecata care indeplineste dorintele celor aflati in gratiile liderilor politici, pentru astialalti, contribuabilii, sapa si jugul.
Politicienii nostri nu inceteaza sa laude binefacerile capitalismului si virtutile sistemului privat, dar cand e vorba de ei insisi nu-si doresc decat statutul de atarnatori la stat. MRU este, neindoielnic, exemplul cel mai elocvent. Dar parca pentru a ne convinge repede, pana in alegeri, ca nici ei nu-s mai breji, pesedistii le comit cu aceeasi lejera nesimtire. Cucoana asta e inca una din multele blonde pentru care trebuie sa bagam mana in buzunar. Doamna e inginer in industria lemnului, ceea ce e ok. Avem in diplomatie dobitoci si mai rai, inca si mai putin calificati. Am auzit-o aseara intervenind telefonic intr-o emisiune, povestind despre contul ei de facebook, iubirea de oameni si marturisind, cu o candoare care indreptateste banuiala de putinatate a mintii, ca si-a dorit sa fie parlamentar, dar dupa primii ani, a descoperit ca nu o mai satisface si a vrut sa devina consul, deci a cerut si s-a dat.
Pai, hai monser sa ne inscriem toti in partid si sa devenim toti consuli, ca se poate!
Mai am inca doua luni in care nu o sa incetez sa repet ca nu exista agenti electorali mai buni pentru PDL decat cei de la USL. Fac, pe repede inainte, de parca a intra zilele in sac, toate prostiile pe care pedelicii le-au facut pe indelete, in ani de zile. Incercand parca sa ne testeze limita tolerantei, a rabdarii. Pe pielea lor o fac. Si pe a noastra, dar mai ales pe a lor.
P.S. La o fugara trecere prin declaratia de avere a cucoanei am descoperit ca are o mama teribil de generoasa. I-a donat un teren, o casa si mult banet, adica 57 485 de euro si 203 606 lei i-au fost donati doamnei deputat de catre doamna ma-sa si alti 105 288 de euro donati de aceeasi instarita si generoasa mama a doamnei deputat au fost donati copiilor doamnei deputat. Aceeasi generoasa mama care i-a mai livrat doamnei inca 219000 de lei si pe langa astia inca 19600 de lei donati sotului deputatei lui Mazare. Bre, cum se face ca toti astia au neamuri atat de bogate si atat de generoase?