Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (3.27 secunde)
Opel Ampera, "fratele" lui Chevrolet Volt pe batranul continent, a vazut lumina reflectoarelor pe scena Salonului Auto de la Geneva, ajuns la cea de-a 79-a editie.
Site-ul a scris despre SUV-ul Dacia intr-un articol cu titlul "Dacia Duster+2, fratele maimare al lui Duster" si arata ca "Duster+2" ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara.
Si mogul, si securist, ca si fratele Paunescu e cu stele pe umar, dar vad ca nimeni nu-l cauta la dosar pe la CNSAS, de unde se vede ca nu s-a retras din activitate.
Ceea ce in trecut i-a reusit lui Volkswagen Caddy a fost realizat acum, la categoria vehiculelor de pana in 2,8 tone, de catre fratele sau mai mare.
Ceea ce in trecut i-a reusit lui Volkswagen Caddy a fost realizat acum, la categoria vehiculelor de pana in 2,8 tone, de catre fratele sau mai mare.
Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Daniel Peia este fratele lui Ninel Peia - directorul executiv al APM Ilfov, cea care a acordat autorizatia firmei Petromar.
Paul si Ioan Tecuceanu, fratele si tatal actorului Toni Tecuceanu, au dat in judecata Spitalul Matei Bals, cerand instantei sa oblige spitalul sa le dea dosarul medical al actorului.
I-am spus, ma, fratele meu, i-am spus. Tanase: Nu vreau nimic de la el. SOV: Dar, evident, ce dracul! Tanase:
Deci nu-i nici alba, nici neagra", a declarat omul de afaceri, care, alaturi de fratele sau, are o avere estimata la circa 100 de milioane de euro, clasandu-se pe locul 50 in topul Forbes 500 Miliardari.
Printre cei care au obtinut parcele amplasate pe marile bulevarde din sectorul 6 sunt rudele lui Poteras si fratele omului de afaceri Elan Schwartzenberg.
"Eu si fratele meu am vandut toate actiunile pe care le detineam in Realitatea Media. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment, tatal meu, Sorin Ovidiu Vintu, nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere".
"Fratele" din Millau Podul trebuie sa sustina o statie de tramvai acoperita, cu peroa¬ne de cinci metri latime, lungi cat sa incapa trei tramvaie puse unul in coada celuilalt.
Cum a ales fratele tau numele copilului? Tu te-ai implicat? GC: Numai ei doi s-au sfatuit. In primul rand, au ales unb nume care sa fie simplu, usor de tradus in orice limba si sa fie nume de sfant:
Catedrala Mantuirii Neamului - fratele mai mare al Parlamentului O noua catedrala este construita in centrul Bucurestiului, costurile ridicandu-se la 600 de milioane de euro.
Poate ii si dispretuieste pe "plangaciosi", pe cei care isi cheama fratele mai mare de la Cotroceni, de fiecare data cand le arata pumnul, un alt pusti din cartier.
In zona, Carrefour va fi primul retailer generalist, o aproximativa concurenta facandu-i doar fratele din proiectul Baneasa. In Carrefour Chitila s-a pus in practica si un nou concept comercial care simplifica accesul si vizibilitatea in magazin.
Eram eu cu tata si cu fratele meu, intamplarea face ca, in decurs de un an de zile, si bunicile si mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unita, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut in mine.
Patronul lui Dinamo, IonuÈ› Negoitaa, fratele lui Robert Negoita, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro la Banca Transilvania.
Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
google-analytics.com