Cautare

373 de rezultate pentru "fratele" (3.29 secunde)
Intra si Florin Costea, urmat de fratele sau mai mic Mihai, dar baza ramine in incursiunile lui Tatu (70) sau in lovitura de cap a lui Geraldo (79), care curge asimptotic putin pe linga si reaprinde flacara sperantei.
Sub comanda antrenorului Dan Oprescu, fratele unuia dintre finantatori, Marius Oprescu, s-au aflat 25 jucatori (11 de la FC Olt, 12 de la defuncta ALRO si doua noutati):
A fost insa suficient ca sa fie batjocorit de copii, mai ales ca fratele sau geaman este sanatos. Nascut in Germania, el s-a mutat in Marea Britanie si a vrut sa devina inotator.
'Fratele' meu Mutu va fi alaturi de mine, sa spunem in calitate de consilier administrativ, in acest moment. Vom face cateva achizitii pentru a intari lotul, iar in cantonament se va pleca in Antalya.
Pe langa tichetele pe care le ofera celor doi parinti, acesta il invita la meciul nationalei si pe fratele in varsta de 6 ani al celui ucis, care a asistat la carnagiul petrecut in Parcul Tei, si care a fost si el muscat de picior de unul dintre caini.
3.Promovarea oinei in Japonia, premiul oferit de domnul Ministru Secretar de Stat Bogdan Stanoevici, pentru Daniela Uchiyama, premiu ridicat de fratele ei;
Familia de unitati Zeus-IOPS SSD are deja un reprezentat pe piata care ofera o capacitate de 256 GB, iar fratele de doua ori mai incapator va ateriza in al treilea sfert al anului.
KLIMT, alaturi de fratele sau si inca un prieten, decid sa lucreze in comun si primesc mai multe comenzi de portelanuri sau proiecte pentru ilustratii.
Primul foton, aflat in fibra optica, la 25 kilometri de fratele sau geaman, a fost apoi percutat de un al treilea foton.
Dumneavoastra, nu altcineva ati numit tiganca imputita o jurnalista in timpul exercitarii profesiei sale si in acelasi timp dansati tiganeste sau va inrudeati prin fratele Dumneavoastra cu neamul Bercea Mondialu.
Plimbandu-se printre celebritatile din sala, Ellen a scos un telefon si a realizat cea mai distribuita fotografie de pe Internet, un selfie impreuna cu Jared Leto, Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lupita Nyong'o si fratele acesteia Peter, singura persoana care nu este o celebritate din aceasta imagine.
Dupa ce a ramas orfan, fratele sau mai mare, Johann Christoph, organist la Ohrdurf, l-a invatat sa cante la clavecin si orga.
Si eu, si fratele meu am facut studii de calitate. Ne-am petrecut vacantele la tara, pana la varsta adolescentei. Nu ne-a cazut nasul sa facem o plimbare cu vaca, sa zic asa.
Gandul ei s-a indreptat insa spre casa, spre familia ei de la Zalau, asa ca a cumparat nenumarate cadouri pentru mama si fratele ei.
Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licentiatoare Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de masina in 2001.
Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu, spune ca Dana este cea care l-a cautat pe fratele ei in dorinta de a initia o relatie.
Ea locuieste la Londra, iar familia ei, mama, fratele si verisorii au ramas in orasul in care s-a nascut, la Zalau.
"Vrem sa participam si la targuri traditionale organizate in tara, precum cel de la Sfanta Parascheva", ne-a spus Silviu, fratele lui Andrei, care se pricepe si el la sculptura in lemn.
Apoi, printul William a vorbit cu tatal sau, printul Charles, si cu fratele sau, printul Harry. Familia Middleton a fost si ea instiintata inainte de anuntarea publica a informatiei.
Parintii mei au venit de la Craiova pentru mine, pentru a petrece impreuna, a fost si fratele meu si prietena mea.
google-analytics.com