Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (6.85 secunde)
Regimul de viata Atat pentru prevenirea instalarii bolii canceroase, cat si pentru evitarea metastazarii spre alte organe se impun o serie de actiuni bine coordonate:
virusul rubeolei poate interfera cu dezvoltarea normala a inimii fatului sau cu dezvoltarea normala a altor organe). ... Alte situatii in care apar malformatii cardiace congenitale sunt sindroamele genetice care evolueaza cu afectarea mai multor organe, cum ar fi sindromul Down.
40% din greutatea acestor produse constituie grasimi, pielita, organe (produse secundare) si chiar faina de oase, iar restul - gel, care prin interactiunea cu produsele secundare intr-un aparat special se transforma intr-o bucata de carne falsa.
Curtea a retinut ca sintagma ori de alte organe specializate ale statului din cuprinsul art.
Depistarea cat mai precoce a acestei afectiuni, in stadii incipiente, cand impactul negativ al valorilor tensionale crescute inca nu si-a pus amprenta pe principalele organe direct afectate â€" denumite organe tinta:
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a publicat saptamana trecuta prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020, document care stabileste modalitatea in care vor fi concentrate investitiile din Fondurile Europene Structurale si de Investitii, respectiv prezinta principiile implementarii efective a fondurilor in conformitate cu prevederile pachetului legislativ al Uniunii Europene.
romanii sunt mandrii de tara lor si sunt mandri ca sunt cetateni ai Uniunii Europene.
O viziune liberala, de dreapta, exprimata de Consiliul European si orientata spre scaderea cheltuielilor si adoptarea unor masuri de liberalizare accentuata a economiei europene, pe fondul diminuarii resurselor acordate masurilor de protectie sociala si o viziune de centru-stanga, oarecum populista, manifestata de Parlamentul European care lasa impresia ca ar fi adeptul unui buget cu cheltuieli sporite si cu implicatii pozitive in zona protectiei sociale.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Concentrat pe relatiile europene:
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene.
Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene. ... Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii, a declarat ca noul Cod Fiscal incalca normele europene.
Prin EU Office BCR, banca ofera informatii privind institutiile europene, fiscalitatea, precum si piata unica europeana.
"Ineficienta in absorbtia de fonduri europene" Astazi as vrea sa ma refer la o problema importanta pentru romani si pentru economia romaneasca. Romania ar putea ramane fara 19,5 miliarde de euro din fondurile europene. ... Anuntul ii apartine ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban.
In primele 3 luni, Guvernul USL a reusit sa creasca rata de absorbtie a fondurilor europene de la 7,5% la 10%! ... Toate problemele constatate de institutiile europene in privinta fondurilor europene isi au originea in fraude si nereguli comise in anii anteriori, in guvernarea PDL.
Senatorul PSD Marius Sorin Bota a lansat catre Ministerul Fondurilor Europene o serie de propuneri care sa vina in sprijinul celor care depun proiecte pentru a fi finantate din fondurile europene, astfel incat rata de absorbtie a acestor fonduri sa creasca considerabil, apreciind in principal ca rata de accesare a fondurilor europene trebuie simplificata.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Atragerea fondurilor europene" , pe care o puteti citi in continuare. Atragerea fondurilor europene este un subiect intens dezbatut de foarte multe persoane, in medii numeroase.
30 dintre cei 37 de directori de deconcentrate doljene, rugati in urma cu doua saptamani de prefectul de Dolj sa vina cu idei de finantare prin fonduri europene a institutiilor pe care le conduc, nu au avut nici o initiativa.
Astfel, Biroul de Audit Intern va analiza si va propune masuri stiintifice pentru imbunatatirea fiecarui compartiment din compunerea CN ACN SA Constanta, in timp ce Biroul de Dezvoltare si Integrare Europeana are rolul de a eficientiza demersurile pentru accesarea de fonduri europene.
Toate bancile, firmele de consultanta si organismele de intermediere regionale pentru absorbtia fondurilor europene s-au asezat ieri la aceeasi masa pentru a-si spune pasurile si a gasi solutii in vederea obtinerii cat mai multor finantari comunitare.
google-analytics.com