Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.39 secunde)
Doljenii care doresc detalii cu privire la fondurilor europene si la modalitatea de obtinere a prefinantarii si cofinantarii o pot face la CEC Bank, sucursala Craiova. Vineri, banca a inaugurat oficial Biroul de Fonduri Europene.
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
In acest context, trebuie mentionat faptul ca pana in anul 2012, Romania trebuie sa absoarba nu mai putin de 17,2 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune ale Uniunii Europene alocate tarii noastre, din care sectiunea dedicata infrastructurii de mediu din Romania beneficiaza de impresionanta suma de 7,92 miliarde de euro, adica 2,395 milioane de euro pe zi.
Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii" Prezent la conferinta, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii", avand ca scop asigurarea unei bune capacitati de absorbtie a fondurilor nationale si europene nerambursabile.
Problema fondurilor europene este una cat se poate de serioasa pentru autoritatile si companiile romanesti.
Ceea ce trebuie spus este faptul ca domeniile si activitatile finantate prin Fonduri Structurale variaza de la investitii in productie pana la servicii sociale. ... Cotovelea atrage atentia asupra faptului ca implementarea acestor fonduri se va face in mod absolut prin contributia sectorului privat.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Legea in domeniu a fost gandita intr-un context legat de infrastructura de transport finantata cu fonduri europene.
Pentru a accesa fonduri europene este importanta existenta unei infrastructuri rurale. ... La modul concret insa, trebuie spus ca la nivelul regiunii Dobrogea au fost pregatite 1.200 de proiecte menite sa atraga fonduri europene, majoritatea fiind in curs de finalizare.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Iuliu Winkler, a anuntat ca incepand din noiembrie, societatile comerciale vor putea depune la Ministerul Comunicatiilor proiecte pentru accesarea unor fonduri europene pentru activitati de IT.
Potrivit declaratiilor directorului Agentiei Teritoriale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, Bogdan Costin, mai multe firme din judetul nostru au reusit sa atraga fonduri europene dupa ce au accesat programele derulate prin intermediul institutiei pe care o conduce.
Cu terenul mostenit, 60% fonduri UE, 40% de la Raiffeisen, familia Tanasoiu face o noua cladire de birouri Oamenii de afaceri Emil si Daniel Tanasoiu, cunoscuti in piata imobiliara in primul rand pentru dezvoltarea si vanzarea pentru 100 mil.
Valoare investitiei este de 23.504.901,57 lei, din care 8.067.923,595 lei reprezinta fonduri europene nerambursabile.
Pentru toti cei care au observat acest fenomen , care au incercat sa se adreseze unor finatatori romani si au fost refuzati, iata ca exista o solutie excelenta care vine de la Comunitatea Europeana, pe banii UE, din finantarile de fonduri europene.
Firmele mici si mijlocii, motorul economiei românesti, nu au fonduri necesare pentru cofinantarea proiectelor structurale.
Firmele mici si mijlocii, motorul economiei românesti, nu au fonduri necesare pentru cofinantarea proiectelor structurale.
Necesarul de fonduri pentru intretinerea drumurilor nationale in 2010 este de 2,25 miliarde lei, din care de la bugetul de stat 1,26 miliarde lei, venituri proprii 935 milioane lei si credite externe 59 milioane lei.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean. ... "Vrem sa mai atragem si alte fonduri.
Comisia de Agricultura si Dezvoltare Rurala (AGRI) a Parlamentului European a adoptat propria pozitie privind reforma Politicii Agricole Comune a Uniunii Europene, votand, miercuri si joi, la Bruxelles, pachetele de propuneri care vizeaza platile directe, dezvoltarea rurala, organizarea comuna a pietelor si, respectiv, regulamentul financiar.
• Corpul de control al primului-ministru a sesizat organele de urmarire penala cu privire la neregulile identificate la obtinerea de fonduri si acordarea de catre unele autoritati locale, in perioada 2006-2012, a unor contracte derulate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive in mediul rural, precum si a proiectelor finantate din bugetul Fondului pentru mediu, in cadrul Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi.
google-analytics.com