Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.52 secunde)
çn conditiile in care pentru incalzirea locuintelor din Romania se cheltuieste cu 50% mai mult decat pentru cele din Uniunea Europeana, tara noastra va urma modelul ungar in ceea ce priveste reabilitarea termica a cladirilor si isi va intensifica eforturile pentru atragerea de fonduri externe pentru acest proiect.
Cei care vor sa-si pastreze posturile de directori la unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Dolj trebuie sa dea dovada ca sunt in stare sa acceseze fonduri europene.
Prezentam pe scurt inventarierea unui grupaj de confuzii care bantuie mentalul colectiv romanesc in perspectiva apropiatei accesari si implementari a proiectelor cu fonduri europene, potrivit Eurolink - Casa Europa.
Fondurile structurale impun in Romania o noua profesie, aceea de consultant in fonduri europene.
In cadrul acestui proiect cofinantat din fonduri europene mediul de afaceri constantean si reprezentantii unor institutii locale au avut ocazia sa ia la cunostinta despre posibilitatile de accesare a fondurilor structurale alocate de Uniunea Europeana, a aratat Ion Danut Juganaru, vicepresedintele CCINA.
In cursul anului acesta Romania va primi fonduri europene nerambursabile in valoare totala de 2,6 miliarde de euro, a declarat ieri Eugen Teodorovici, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor. ... Pentru obtinerea acestor fonduri europene, pana la mijlocul lunii iunie a.c.
Companiile din sectorul IMM-urilor au nevoie de linii de credit, de credite pentru investitii sau pentru accesarea fondurilor europene, de refinantari ale imprumuturilor contractate in anii anteriori.
Seful Guvernului a amintit, totodata, de sprijinirea firmelor cu dificultati financiare temporare, precum si de asigurarea cadrului legislativ necesar pentru ca ONG-urile sa beneficieze de decontarea TVA pe proiecte finantate din fonduri europene.
Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Pe partea de infrastructura, pedelistii sustin in primul rand asigurarea cofinantarilor pentru reabilitarea cu fonduri europene a noua artere importante ale Craiovei:
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Potrivit unui studiu, trei din patru firme nu acceseaza fonduri nerambursabile europene. ... Potrivit studiului, trei din patru firme romanesti nu acceseaza aceste fonduri. ... In ceea ce priveste situatia accesarii fondurilor europene, doua cred eu ca sunt motivele pentru care acestea nu se obtin.
Viorel Dumitru Predut este acuzat de complicitate la obtinerea ilegala a 2,68 miliarde de lei vechi din fonduri PHARE de catre o firma din Mehedinti, precum si de fals intelectual.
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect.
In anul 2007 au fost finalizate in Romania aproape 46.000 de locuinte, cu 7.689 mai multe fata de anul 2006, din care 22.806 in mediul urban si 23.061 in mediul rural, arata datele Institutului National de Statistica(INS).Potrivit INS, in 2007 au fost finalizate 42.314 locuinte din fonduri private si doar 3.553 din fonduri publice.
Aeroportul din Craiova ar putea primi in urmatorii sapte ani fonduri structurale de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii.
Cine doreste sa porneasca o afacere, dar nu dispune de banii necesari, prin intermediul portalului www.resurseimm.ro, poate obtine orice informatii despre finantarea prin fonduri structurale, plus consultanta gratuita. ... Programul vizeaza, in special, intreprinderile mici si mijlocii, carora le usureaza accesul la fonduri structurale.
Înca 700 de mii de români cu vârsta sub 35 de ani sunt asteptati sa semneze adeziunea pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat.Mai sunt doar sapte zile în care se poate opta pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat, în caz contrar, cei cu vârste sub 35 de ani vor fi distribuiti aleatoriu unuia dintre administratorii autorizati, pierzând astfel oportunitatea de a lua o decizie personala asupra viitorului lor financiar.
Asta vor obtine intreprinzatorii care se vor inscrie in programul national pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit.
Din bugetul asigurarilor pentru somaj va fi alocata, anual, o suma pentru acordarea de credite in conditii avantajoase si fonduri nerambursabile destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice.
google-analytics.com