Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (2.88 secunde)
Au existat clienti care s-au interesat la noi despre acest program, dar nu au fost fonduri alocate, desi în lege era stipulat ca vor fi alocate 21 de milioane de lei.
Magda Marincovici) In cadrul celei de-a IX-a editii a Simpozionului "Academician Nicolae Cajal" (12-14 mai, Bucuresti), patronat de Fundatia "Cajal" si Academia de Stiinte Medicale, se deruleaza si conferinta de primavara a Federatiei Europene a Academiilor de Medicina (FEAM).
Potrivit CNAS, scopul masurii este tratarea unui numar mai mare de bolnavi in conditiile acelorasi fonduri disponibile:
Este o abordare ce corespunde orientarii existente la nivelul institutiilor Uniunii Europene. Asa de exemplu, in abordarea Comisiei Europene, dansul - chiar daca este o activitate care tine de politicile culturale - este si un instrument de promovare a incluziunii sociale.
• 19 ian 2007 - Presedintele Basescu declara ca Romania va facilita, fara sa se abata de la exigentele europene, libera circulatie a persoanelor de origine romana din R. ... "Populatia Romaniei si populatia Republicii Moldova au aceeasi istorie, vorbesc aceeasi limba, au aceeasi cultura, traditie si aceleasi aspiratii europene.
Uniunea Europeana ne garanteaza ca Raportul Comisiei Europene din mai va fi obiectiv, neutru, fara influente politice si va prezenta toate progresele inregistrate de Romania in ultima perioada, nu numai problemele identificate anul trecut cu "stegulete rosii".
Donato Chiarini, succesorul lui Johnatan Scheele in functia de sef al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, si-a prezentat scrisorile de acreditare in fata presedintelui Traian Basescu.
Astfel, parlamentarul european ales, comisarul european si persoanele care vor detine functii in institutiile publice ale UE, precum cea de membru al Comisiei Comunitatii Europene, judecator, avocat general, grefier al Comunitatilor Europene, membru al Curtii Europene de Conturi, membru al Consiliului director al Bancii Centrale Europene, ombudsman al Comunitatilor Europene, membru al Comitetului Economic si social al Uniunii Europene sau al Comunitatii Economice Europene sau al Comunitatii Europene a Energiei Atomice, membru al comitetelor sau organismelor create in virtutea sau in aplicarea Tratatelor constitutive in vederea administrarii fondurilor comunitare sau a unei sarcini permanente si directe de gestiune administrativa, membru al Consiliului de Administratie, Colegiului Director sau al personalului Bancii Europene de Investitii etc.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013.
România va avea probleme în privinta cheltuirii banilor europeni, însa 2008 va fi anul relevant pentru absorbtia fondurilor structurale, a declarat ieri seful echipei de tranzitie PHARE, din cadrul reprezentantei Comisiei Europene (CE) la Bucuresti, Georgio Ficarelli.
Voi veni cu o nota in Guvern si vom analiza necesitatea modificarii OUG privind taxa de prima inmatriculare Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat vineri la Targu Mures ca se va analiza in cadrul Guvernului daca se impune modificarea ordonantei privind taxa de prima inmatriculare, in urma hotararii Curtii de Justitie a Uniunii Europene, scrie Agerpres.
Situatia absorbtiei fondurilor europene de catre Romania este dramatica.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata "Exista si vesti bune - Rata de absorbtie a fondurilor europene a crescut cu 32% in 2013", pe care o puteti citi in continuare.
In 2013 Guvernul a facut o prioritate din atragerea fondurilor europene si a adus astfel in Romania 2,5 miliarde de euro. ... De cand USL a preluat guvernarea, s-au luat decizii care au favorizat cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene la aproximativ 27%.
Bugetul Consiliului regional va fi un buget propriu - format din bugete locale, fonduri europene si fonduri de coeziune de la bugetul central, iar Consiliul va genera proiecte de dezvoltare pentru regiune, inclusive pentru a reduce decalajele de dezvoltare din interiorul regiunilor. ... Dezvoltarea regionala, Politica externa, Fondurile europene.
Cu alte cuvinte, Biserica Ortodoxa Romana primeste cele mai multe fonduri de la stat tocmai pentru ca are cel mai mare numar de credinciosi, asa cum ne arata recensamintele. Practic toate cultele primesc fonduri de la stat in functie de numarul de adepti.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Mai bine de jumatate dintre unitatile administrativ-teritoriale ale judetului nu au reusit sa acceseze fonduri europene pentru modernizare.
cum influenteaza decizia CCR absorbtia de fonduri europene Decizia CCR ar putea duce la amanarea regionalizarii, pana in momentul in care poate fi coborat cvorumul pentru noua Constitutie.
Potrivit lui Erich Unterwurzacher, seful unitatii ISPA (Instrument for Structural Policies for Pre-accession) al Comisiei Europene, între 2000 si 2005, desi Romaniei i-au fost alocate 1,8 miliarde de euro, doar 380 de milioane de euro au fost utilizate în proiecte, ceea ce reprezinta 19% din suma totala.
google-analytics.com