Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.00 secunde)
Ruina din palatul Prefecturii, reabilitata cu fonduri Regio.
De asemenea, ASM este coordonatoarea cercetarii medicale in Romania, avand peste 70 de lucrari de cercetare in desfasurare si prin accesand doua importante proiecte finantate prin fonduri europene, pentru dotarea cu angiografe a 17 centre, si un al doilea care implica instruirea a 3000 de cadre medicale, medici si asistente, pentru dezvoltarea competentelor in transplant.
'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. ... Multa vreme aceste tari din nordul dezvoltat, inclusiv tarile membre ale Uniunii Europene, au tolerat, intre niste limite, pe langa emigratia legala, si o anumita emigratie ilegala.
Sefii de stat si de guvern ai celor 27 de state membre ale Uniunii Europene s-au reunit la Berlin pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, considerat actul de nastere al actualei Uniuni.
Scandalul implicarii inacceptabile a Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania, scandal creat si alimentat artificial in laboratoarele Vivianei Reding, plaseaza Romania in pozitia de stat-infractor al Europei.
Dacian Ciolos, tehnocrat european premiant, dar repetent la absorbtia fondurilor europene. ... Guvernul se va concentra pe identificarea si eliminarea vulnerabilitatilor in absorbtia fondurilor europene.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
• Astfel, suma totala solicitata Comisiei Europene pentru a fi returnata tarii noastre era de peste 6,68 miliarde de euro la data de 5 mai a.c., rata de absorbtie curenta fiind de aproape 35%.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata "ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE - PILON ESENTIAL IN DEZVOLTAREA TARII", pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul a reusit in contextul rectificarii bugetare sa negocieze cu partenerii financiari internationali majorarea deficitului bugetar cu 0,2% din PIB, bani care vor fi destinati exclusiv cofinantarii proiectelor europene.
- Cred ca se poate spune ca absorbtia fondurilor europene este o drama. ... - Drama e ca - intr-o conjunctura europeana tensionata - fondurile europene ar fi trebuit sa fie pentru Romania un combustibil pentru cresterea economica.
In cadrul discutiilor, delegatia italiana si-a prezentat interesul de a colabora cu institutiile publice constantene in vederea consilierii atat privind intocmirea proiectelor de accesare a fondurilor structurale europene, cat si referitor la utilizarea acestor fonduri, a declarat Mihai Daraban, presedintele CCINA Constanta.
Romania se afla pe penultimul loc in topul celor 12 noi state membre ale UE in ceea ce priveste fraudarea fondurilor europene, numai 1,54% din totalul fondurilor comunitare primite fiind fraudate, a declarat seful Departamentului de Lupta Antifrauda (DLAF), Tudor Chiuariu.
Persoanele interesate sa acceseze fonduri europene au de trecut mai multe "teste" pana la obtinerea banilor. De la modul de completare a cererii de finantare la pregatirea dosarului pana la corelarea intre obiective, activitati si implementarea proiectului, toate cantaresc destul de greu in fata autoritatilor europene.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
pentru absorbtia fondurilor europene Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ieri ca Romania are mare nevoie sa absoarba fondurile europene, fiind necesara chiar o "mobilizare nationala"
Situatia absorbtiei fondurilor europene de catre Romania este dramatica pentru ca, pe langa riscul de a pierde din banii alocati pentru perioada urmatoare, economia romaneasca intarzie sa recupereze decalajul fata de celelalte state din UE, a declarat Benoit Nadler, reprezentantul Comisiei Europene.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Unde a gresit Uniunea Europeana cu votul grecilor Grecii au votat sa respinga solicitarile europene pentru noi masuri de austeritate, cerute la schimb pentru noi fonduri ca bancile grecesti sa poate functiona in continuare, noteaza George Friedman, presedintele platformei de analize Stratfor, intr-un material despre situatia de dupa votul NU din Grecia.
Octavian Vulpescu, membru in Colegiul de Conducere al CCI Dolj, a acuzat ca "proiectul Centrului Expozitional nu va fi gata nici 70% pana la toamna si cine va raspunde cand vom pierde finantarea de 600.000-700.000 de euro din fonduri PHARE.
google-analytics.com